Hindu Kush (Sensi Seeds)

De Hindu Kush, gelegen in Afghanistan en de grensregio's van India en Pakistan, is de thuisbasis van de zuiverste Indica en Afghani genotypen. Hindu Kush, zorgvuldig gekweekt in het Hasj centrum van de wereld, ontwikkelt dikke, krachtige Afghani toppen met geuren van sandelhout en zoete, verse charas. Haar mellow, positieve, lichamelijke high is typisch voor hooggelegen Indica's.

Genetica 100% indica
Ouders Hindu Kush
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.00
3 zaden € 15.00
10 zaden € 15.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Hindu Kush: Een Ware, Legendarische Indica Soort

HINDU KUSH – ACHTERGROND EN GENETICA

Hindu Kush van Sensi Seeds, afkomstig uit het gebergte waar ze haar naam aan te danken heeft, is een echte, pure indica soort. Ze is geselecteerd om de kwaliteit en stabiliteit die ze over generaties van teelt heeft behouden, omdat ze altijd binnen haar eigen genenpoel is gebleven. Dit maakt Hindu Kush zo betrouwbaar en consistent. Ze is op en top 100% indica en dat is zeldzaam in deze tijd. Bijna alle moderne soorten zijn hybrides, dus wanneer je een klassieke soort wilt die niet gekruist is met andere cultivars dan kun je Hindu Kush overwegen.

HINDU KUSH – GROEI EN OOGST

De zaadjes van deze compacte plant groeien steeds uit tot hetzelfde gewas. De planten zijn gedrongen, hebben een donker groene kleur en ontwikkelen brede bladeren die typisch zijn voor een indica. Hindu Kush komt tot bloei in slechts 45-50 dagen. De bloei is sterk en stabiel en produceert, zelfs in de hand van een beginnende teler, dikke buds. Zowel binnen als buiten is de opbrengst gemiddeld. Wanneer je Hindu Kush buiten kweekt, in direct zonlicht, dan verblijft ze het liefst in een warm en zonnig Mediterraans klimaat en kan ze eind september of begin oktober geoogst worden.

HINDU KUSH - AROMA EN EFFECT

Zoals de meeste soorten uit het Hindu Kush gebergte heeft deze specifieke cultivar een aroma die doet denken aan de zoete smaak van verse charas. Je zult ook een subtiele hint van sandelhout opmerken. Ze is verrassend sterk, helemaal als je je bedenkt dat ze geen hybride is. Haar high is zacht met fijne lichamelijke sensaties. Dat is kenmerkend voor indica’s afkomstig uit hoge regionen en onderscheidt ze van meer moderne indica-dominante hybriden. Het lichamelijke effect wordt compleet gemaakt door een kalme en beschouwende gemoedstoestand in plaats van het meer geestverdovende effect van de meeste indica soorten.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds