Sensi Skunk Automatic (Sensi Seeds)

Sensi Skunk Automatic is uiteraard de autoflowering versie van Sensi Seeds' Cannabis Cup winnaar Sensi Skunk. Na grofweg vijf weken vegetatieve groei zal ze vanzelf bloeien, ongeacht de lichtcyclus. Verwacht een compacte structuur, stevige takken en gulle productie van toppen. 80-85 dagen na ontkieming, is de smakelijke en zeer krachtige oogst klaar.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Sensi Skunk x ruderalis
Bloeitijd 80-85 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.00
3 zaden € 17.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sensi Skunk Automatic: Autoflowering versie van een winnende strain

SENSI SKUNK AUTOMATIC – GENETISCHE EIGENSCHAPPEN

Het is nogal logisch dat Sensi Seeds een feminized autoflowering versie van hun geprezen kampioen Sensi Skunk hebben gecreëerd. Het ligt nogal voor de hand. Via hun rigoureuze breedingprogramma zijn ze in staat geweest om de ruderalis-genetica aan de strain te introduceren, en ondertussen alle originele eigenschappen van hun Skunk te behouden. Het resultaat is een buitengewoon makkelijk te kweken strain die een glimlach tovert op de gezichten van zowel de beginners als de ervaren gebruikers

SENSI SKUNK AUTOMATIC – MAKKELIJK TE KWEKEN

Met deze strain haalt Sensi alle onzekerheden weg. Je hoeft niet te weten hoe je onderscheid kan maken tussen een bloemkelk, stamper, steunblad of meeldraden om een succesvolle oogst te behalen. Het enige waar je je bij Sensi Skunk Automatic eigenlijk zorgen om hoeft te maken, is dat je haar water, voedingsstoffen, licht en wat positieve vibes geeft. Ze zal je dan belonen met eersteklas toppen binnen 80-85 dagen – de tijd die ze nodig heeft om te groeien van zaadje tot oogst.

Aangezien ze vanwege haar indica-dominante eigenschappen van nature niet zo hoog groeit, is ze een fantastische keuze voor “closet growers” – of andere extreem stiekeme micro-kwekers. Ook buitenshuis zal deze strain even goed presteren, aangezien deze strain zeer tolerant is wat het klimaat betreft. Old-school smokers zullen dol op haar zijn, omdat ze herinneringen opwekt van de tijden waarin eersteklas kwaliteitstoppen nog een zeldzaamheid waren.

SENSI SKUNK AUTOMATIC – BUZZ EN SMAAK

Deze Sensi Skunk Automatic is recht voor zijn raap, zonder poespas. Ze is een geweldige all-rounder; ze heeft impact op lichaam en geest en blijft niet overdreven lang hangen. Haar geur en smaak zijn niet complex en hebben ook geen lange reeks bijvoeglijk naamwoorden nodig om te worden omschreven. Het is zoet en citrusachtig, maar op een heerlijke manier waarvan het water je in de mond loopt! De high is licht en zal je spieren van top tot teen doen tintelen. Briljant om overdag van te genieten.

Recommended products
Sensi Skunk Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Skunk Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Sensi Seeds