Early Skunk Automatic (Sensi Seeds)

Early Skunk Automatic is overheersend indica, een hybride met 70% indica en 30% sativa genetica. Sensi Seeds kruiste Skunk #1 met Early Pearl zodat de strain ongedierte- en schimmelbestendig zou zijn. Zodoende is ook de bloeiperiode twee weken korter dan van de originele Skunk #1. Van Early Skunk Automatic in de ganjatuin wordt elke kweker vrolijk en gelukkig.
Genetica Indica-dominant autoflowering
Bloeitijd 11-14 weken van zaadje tot oogst
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.50
3 zaden € 22.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Early Skunk Automatic: Sensi Seeds ontwikkelde een Voor-Elke-Gelegenheid-Geschikte plant

EARLY SKUNK AUTOMATIC - KWEEK EN BLOEI

Deze verbazingwekkende strain werd speciaal ontwikkeld om gebruik te maken van de sterke eigenschappen van Early Skunk, die het goed doet tijdens korte zomers, ongedierte- en schimmel bestendig is, met die als extraatje de autoflowering eigenschappen in zich heeft. Early Skunk Auto was het logische en bevredigende resultaat - die moet elke zichzelf respecterende autoflower-kweker eens geprobeerd hebben.

De levenscyclus van Early Skunk Auto bedraagt doorgaans tussen de 11-14 weken, afhankelijk van de kweekomstandigheden; na een groeiperiode van 5-6 weken begint de bloeiperiode, zodra ze het 6de tot 9de paar volledige bladeren geproduceerd heeft. Daarna duurt het nog 6-8 weken voordat de Early Skunk Auto oogstrijp is.

Kwekers kunnen zelf de tijd bepalen wanneer ze de zaden laten kiemen, zodat de bloeiperiode van hun planten in de zonnigste zomerperiode valt in plaats van in de late zomer of de herfst; daarom is Early Skunk Automatic geschikt voor het kweken in streken waar de zomer kort duurt. Het is een compacte plant, geschikt voor elke kweekomgeving en levert tijdens de oogstperiode een gemiddelde opbrengst op.

EARLY SKUNK AUTOMATIC - KENMERKEN EN EFFECTEN

Early Skunk Auto heeft een heerlijk aards aroma - het is een mengelmoes van muskusachtige, zoete en prominente geuren. Nadat de toppen zijn geoogst en uitgehard zullen ze volledig bedekt zijn met hars, en de geur gaat kruidige ondertonen aannemen.

Omdat deze strain een hybride is heeft ze zowel sativa als indica kwaliteiten in zich. Na het roken is het eerste effect een kalme maar opwekkende high. Hierna volgt een sterk en behaaglijk fysiek effect. Early Skunk Auto is potent; de effecten hakken er meteen in en houden tevens lang aan. Deze strain stelt zowel de medicinale als de recreatieve gebruiker uitermate tevreden.

Er gaat echt niks boven Early Skunk Automatic! Deze plant heeft alles in zich om zowel de beginnende als de ervaren kweker te behagen. De bestendigheid tegen kou en schimmels is ideaal, en de relatieve korte bloeiperiode een godsgeschenk. Gebruik deze strain om te ontspannen en van een feest te genieten of met een stel vrienden uit eten te gaan; ze is een graag geziene gast op elke gelegenheid.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds