Skunk 1 Automatic (Sensi Seed)

Skunk #1 is een van de paradepaardjes van Sensi Seeds en deze autoflowering versie is net zo'n pronkstuk. Skunk #1 Automatic is een van de eenvoudigste en snelste strains voor de productie van hoogwaardige en krachtige cannabis. Slechts 4 weken na de ontwikkeling van de kiemblaadjes, zal de plant gaan bloeien. Ze bereikt de volwassenheid in 9-10 weken na ontkieming. Ze is snel... en keihard!

Genetica 60% indica - 30% sativa - 10% ruderalis
Ouders Skunk #1 x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Skunk 1 Automatic: Sensi Seeds' legendarische skunk als een autoflower

SKUNK 1 AUTOMATIC – FEMINIZED EN AUTOFLOWERING

30 Jaar genetische consistentie is bijna niet te verslaan. De Skunk #1 heeft het cannabis kweeklandschap compleet veranderd. Het was een van de eerste super-stabiele indica-sativa-kruisingen die ooit geproduceerd is, en het perfecte model voor kweekprojecten overal ter wereld. Dit is een van de belangrijkste voorouders van alle zaadbanken. Met de automatische versie is het kweken van deze klassieke cannabis nu gemakkelijker dan ooit.

SKUNK 1 AUTOMATIC – HEEFT HET KWEKEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

Dit zijn prachtige tijden voor cannabisliefhebbers – we hebben het nog nooit zo makkelijk gehad. Als je vroeger vijf geweldige vrouwelijke planten wilde kweken, dan was dat nogal een onderneming. Jaren geleden moest je beginnen met 20 zaadjes, ze laten ontkiemen en kostbare aarde, voedingsstoffen, ruimte en licht verbruiken. Je moest ze van de vegetatieve naar de bloeifase brengen, je vingers gekruist houden en maar hopen dat er niet te veel mannetjes tussen zouden zitten; en dat allemaal om de beste vijf te kunnen selecteren en door te laten groeien tot het einde!

Tegenwoordig heb je maar vijf zaadjes nodig en ben je praktisch gezien al gegarandeerd van een geweldige oogst. Skunk #1, recht voor zijn raap en voordelig, voorziet je van kwaliteit binnen slechts 63-70 dagen, van zaadje tot wiet. Buitenshuis hoef je alleen rekening te houden met de lengte- en breedtegraad, zodat je goed kunt timen voor een maximaal aantal uren blootstelling aan zonlicht, de laatste weken voor de oogst. Wat de oogst en het THC-gehalte betreft, presteert ze gemiddeld. Hetzelfde geldt voor haar formaat. Maar zelfs al is ze geen gigantische producent, Skunk #1 Automatic kweek je zonder poespas. De enorme kwaliteit van haar toppen is daarnaast reden genoeg om haar zaadjes in je kweekruimte te planten.

SKUNK 1 AUTOMATIC – PROTOTYPISCHE SMAAK EN BUZZ

Als je ooit Skunk #1 hebt geprobeerd, dan zul je bij het roken van Skunk #1 Automatic onmiddellijk een gevoel van herkenning hebben. Van haar sativa-kant merk je de kracht en verheffende eigenschappen. Van de indica-kant krijg je een siddering door je skeletspieren van top tot teen. De term “Skunk” is afgeleid van de extreem krachtige geuren die van de vrouwelijke planten afkomen. Wees gewaarschuwd; zelfs de kleinste toppen zullen je kamer opvullen met de typische geur.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds