Shiva Skunk (Sensi Seeds)

Ze kunnen er ook niets aan doen, maar Shiva Skunk is alweer een strain van Sensi Seeds die het winnaarspodium bereikte op de Cannabis Cup! Deze 85% Indica plant maakt indruk met haar korte bloeiperiode van 45-55 dagen en hoge opbrengst. De harsproductie en kracht schieten door het dak. Wees gewaarschuwd: De bijnaam van dit krachtige lid van de Skunk familie is The Destroyer!

Genetica 85% indica - 15% sativa
Ouders Northern Lights 5 x Skunk #1
Bloeitijd 45-55 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
10 zaden € 28.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Shiva Skunk: De Cannabis God Van De Skunk Familie

SHIVA SKUNK - ACHTERGROND EN GENETICA

Als kruising tussen Northern Lights #5 en Skunk #1, twee van de sterkste soorten die er bestaan, presteert Shiva Skunk beter dan haar ouders als je kijkt naar de opbrengst en harsproductie. De prijswinnende kruising werd tot God van de Skunk familie verheven, en is volkomen terecht vernoemd naar de Hindoestaanse god Shiva. Van alle Hindoestaanse goden wordt er van hem beweerd dat hij regelmatig cannabis gebruikte. Hij ontdekte de verbazingwekkende eigenschappen van de plant toen hij zat te mediteren in een veld vol met ganjabomen. Deze indica-dominante soort bestaat uit 85% indica en 15% sativa genen, en is verkrijgbaar in reguliere of feminized zaden.

SHIVA SKUNK - KWEEK EN OPBRENGST

Dit is een compacte plant die met een zeer korte bloeiperiode - doorgaans tussen de 45-55 dagen. Ze vertoont een geweldige kruisingskracht tijdens de groei. Shiva Skunk produceert veel ten gevolge van haar rijke toppen-structuur. De harsproductie is waanzinnig en tegen het einde van de bloeiperiode spatten de toppen uiteen en raken ze bedekt met een dikke laag trichomen die nèt een maatje groter zijn; het handelsmerk van de soort. Kweek je haar buiten, dan kun je haar eind september, begin oktober oogsten. Ze doet het goed in een gematigd- of landklimaat.

SHIVA SKUNK - AROMA EN EFFECT

Shiva Skunk heeft een hemels aroma. Het is muskusachtig, maar heeft ook zoete en Citrus-achtige ondertonen. Tijdens het opsteken van een joint met deze fantastische sativa is de rook die je inhaleert dik en harsrijk. Fans van deze cultivar beschrijven haar als "romig"; nieuwe gebruikers maken doorgaans gebruik van termen als "olieachtig" of "heftig". Reken erop dat je flink moet kuchen als je nog niet gewend bent aan de fantastische kwaliteit van dit superrokertje! Onthoud dat Shiva Skunk een van de krachtigste sativa-dominante soorten is die de mens ooit gecreëerd heeft. Nogmaals, het was een slimme zet om haar naar Shiva te vernoemen, want een van de namen van Shiva is "The Destroyer". Je zult vast en zeker de zware effecten op het lichaam en de geest voelen. Consumenten kunnen gaan giechelen of ogen bloeddoorlopen krijgen. Ook kan het voorkomen dat je zin in een avontuur krijgt, en dat je diepzinnige, inzichtelijke, beschouwende gedachten krijgt.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds