1 - High Times Cannabis Cup 1996

NL5 Haze Mist (Greenhouse Seeds)

Greenhouse Seeds kruiste NL5, Haze en Kali Mist om een buitengewoon krachtige Sativa te creëren met cerebrale effecten. De high is intens en resulteert in een ietwat andere waarneming van lichten en kleuren, terwijl milde lichamelijke effecten worden opgewekt. Lange zijtakken en afstanden tussen de internoden maken haar geschikt voor ScrOG. In 11 weken bloeien kan 700g/m² worden geproduceerd.

Genetica Sativa dominant
Ouders NL5 x Haze x Kali Mist
Bloeitijd 11 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 1996
Beschrijving
Beschrijving

NL5 Haze Mist: Krachtige, sativa-dominante hybride van de kwekers van Greenhouse Seeds

Greenhouse Seeds besloot een interessante mix te maken, bestaande uit NL4, Haze en Kali Mist genetica. De mysterieuze NL5 staat voor Northern Lights #5, die bekend staat als een van de beste Northern Lights fenotypes op de markt. De mix van deze variëteiten leidde tot de creatie NL5 Haze Mist, die een unieke high opwekt. Deze variant bestaat voor 70% uit sativa- en voor 30% uit indica-genen, dus verwacht een opwekkend, cerebraal effect, gevuld met caleidoscopische overpeinzingen.

Van NL5 Haze Mist kan een geweldige kracht worden verwacht. De solide THC-niveaus zorgen dat je afdrijft richting de sterren. Je mag in feite 3 uur lang astronautje spelen. Onthoud dat je naar Mars afreist en de planeet koloniseert met NL5 Haze Mist! Het CBD-niveau van 1,22% zorgt voor een fatsoenlijke, medicinale ervaring. In vergelijking met andere CBD-soorten is het een bescheiden hoeveelheid, maar het is genoeg om effecten op te wekken.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 11 weken en dit is noodzakelijk voor de ontwikkeling van de cannabinoïden. De opbrengsten lopen op tot 700g/m² binnen of 800g/plant buiten. De toppen zijn vrij luchtig, wat perfect is als je woont in een vochtig klimaat. Deze soort is ook geweldig voor ruimtes zonder solide luchtcirculatie, hoewel het natuurlijk nog steeds noodzakelijk is de planten van frisse lucht te voorzien.

NL5 Haze Mist ontwikkelt lange takken en internoden en daarom worden ScrOG- en LST-methoden aangeraden. Het is ook belangrijk rekening houden met het torenhoge formaat van NL5 Haze Mist. Maak wat berekeningen voor wat betreft je kweekruimte, voordat je deze eersteklas soort plant.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds