1 - High Times Cannabis Cup (Seed Company) 2007

Kaia Kush (Greenhouse Seeds)

Kaia Kush van Greenhouse Seeds is een kruising van twee zeer succesvolle strains: Super Silver Haze x OG Kush. Het ontspannende, creatieve effect bouwt langzaam op en blijft lang hangen. Uitbarstingen van creativiteit kan artiesten en creatieve geesten helpen het werk gedaan te krijgen. Kaia Kush eist een bloeiperiode van 9 weken en is in staat grote oogsten te leveren. Geweldig voor SOG en SCROG.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Super Silver Haze x Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 18.00
3 zaden € 18.00
5 zaden € 27.50
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup (Seed Company) 2007
Beschrijving
Beschrijving

Kaia Kush: Deze Kush variant verovert de ganja wereld

Deze Kush variant is zonder twijfel een van de beste wietsoorten. Greenhouse Seeds heeft besloten om de legendarische bekroonde Super Silver Haze te kruisen met de voortreffelijke OG Kush variant. Het zou gek zijn om deze twee kampioenen niet te kruisen. Klassieke citrus en diesel aroma's van OG Kush samen met de geweldige energieke highs van Super Silver Haze in één. Kaia Kush is perfect samengesteld om de geliefde karakteristieken van de ouderplanten te behouden.

Het is geruststellend om te weten dat Greenhouse Seeds ons beschermt tegen middelmatige soorten. Met 70% sativa- en 30% indica-genetica voorziet Kaia Kush je van een unieke, creatieve ervaring. Als je een artiest bent, van welke aard dan ook, leg je artistieke uitrusting dan klaar en neem een trek van Kaia Kush. Je zult nieuwe kanten van jezelf ontdekken, en groeien als artiest.

De opbrengsten zijn bij binnen plantages ongeveer 800g/m². De planten van buiten kwekers produceren 1000g/plant aan wiet. De toppen zijn volledig bedekt met kristallen, en daardoor zeer betoverend - het is bijna onmogelijk om geen aandacht te besteden aan deze schoonheid.

De bloeiperiode duurt zo'n 9 weken. Het is van belang om het bloeiproces niet te overhaasten. We weten dat het lastig is om geduldig te zijn, vooral met de fantastische wiet aroma's die van de planten afkomen, maar je moet even doorbijten om hoogwaardige toppen te kunnen oogsten! Met 19,8% THC is Kaia Kush extreem krachtig. Je hebt slechts kleine hoeveelheden nodig om je naar het gewenste niveau te laten tillen.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds