1 - Seed Company High Times Cannabis Cup 1998

Neville's Haze (Greenhouse Seeds)

Neville's Haze van Greenhouse Seeds is een zeer verfijnde, bekroonde soort, verkregen uit selectief Haze kweken. Dit maakt haar een bijna pure Haze, wat haar een koningin binnen de Haze familie maakt. Ze produceert een stevige high, die je geest de ruimte in lanceert. Neville's Haze heeft een bloeiperiode van 14 weken en levert binnen tot 700g/m² of 1200g/plant buiten.

Genetica 90% sativa - 10% indica
Ouders Almost pure Haze
Bloeitijd 14 weken
THC% 22.6%
CBD% 0.15%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Half November
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 75.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Seed Company High Times Cannabis Cup 1998
Beschrijving
Beschrijving

Neville's Haze: Haze genetica van over de hele wereld in één soort

Zativo presenteert de enige echte Neville's Haze. Deze soort veroorzaakt mentale highs en onthult je ware aard. Neville's Haze bestaat voor 90% uit sativa genetica, wat zorgt voor een langdurige en spirituele high - een uniek gevoel dat alleen Neville's Haze kan opwekken.

Deze soort is bijna een pure Haze. Greenhouse Seeds houdt de exacte herkomst geheim. Als je op zoek bent naar klassieke soorten; Haze genetica zijn afkomstig van oude Zuid-Indiase, Zuid-Amerikaanse, en Thaise sativa landsoorten. Het is een wereldse sativa mix, samengesteld en later vervoerd naar Amsterdam.

Neville's Haze heeft ongeveer 14 weken nodig om de bloei te voltooien. Ja, het is een relatief lang bloeiproces, maar als je de echte Haze wilt ervaren en geweldige wietkwaliteit wilt consumeren, dan moet je daar even doorheen. De 14 weken zijn noodzakelijk om de hars en terpenen dat speciale Haze tintje te laten ontwikkelen.

Binnen kwekers kunnen een goede 700g/m² oogsten. Verwacht buiten ongeveer 1200g/plant. Sativa's kunnen lastig zijn om te kweken, gezien hun lange stengels. Hanteer ScrOG- en LST-methoden om de kweek onder controle te houden. Is dit niet jouw ding, dan moet je de toppen vastbinden, zodat de stengels niet breken.

Bereid je voor op de trip van je leven met de hoge THC-levels van 22.6%! Nodig wat vrienden uit, ga kamperen, en geniet van deze spectaculaire sativa!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds