Super Critical (Greenhouse Seeds)

Super Critical combineert Skunk x Big Bud x White Widow in een extreem krachtige en ontspannende cannabis strain. Ze slaat enorm snel in en de high is zo sterk dat deze grenst aan narcotisch, voordat ze afzakt in een kalme zaligheid. Super Critical heeft een bloeicyclus van 8 weken en kan binnen tot 800g/m² produceren of 1200g per plant buiten. Zeer geschikt voor SoG en ScrOG technieken.

Genetica Indica-dominant
Ouders Big Bud x Skunk x White Widow
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Critical: De nakomeling van drie beroemde indica-dominante soorten

Greenhouse Seeds creëerden hun Super Critical, een indica-dominante kruising en het genetische kruis van drie beroemde soorten, namelijk Skunk, Big Bud en White Widow. Al deze soorten zijn indica-dominant, waardoor Super Critical een genetisch skelet heeft van 70% indica-genen en 30% sativa-genen. Deze genetische verhouding kan duidelijk worden gevoeld in de verdovende, fysieke high; Super Critical is een killer, geen vuller.

Hoogwaardige genetica maken deze soort rendabel voor zowel binnen- als buitenkweek, en met uitzonderlijke resultaten. De massale producent, Super Critical zal je verbazingwekkende opbrengsten leveren. Je kunt oogsten van ongeveer 800g/m² verwachten (in het bijzonder indien het wordt gedaan in een SOG of ScrOG set-up aangezien de soort gedijt met deze methoden) of tot een monsterlijke 1,2 kg/plant bij buitenkweek. Opbrengsten als deze worden geproduceerd in een bloeitijd van 8 weken.

Met een gemiddelde tot hoog THC-gehalte, is Super Critical een krachtige soort die je heel snel zal raken met een harde body stone. Het effect is sterk verdovend, met een heerlijk ontspannen einde.

Greenhouse Seeds staan ​​bekend om hun producten van de bovenste plank, en Super Critical zet deze erfenis voort. Een uitzonderlijke indica met een werkelijk superieur genetisch erfgoed dat aan alle behoeften zal voldoen, zowel de productie, potentie of anderszins. Grijp je kans met deze soort en oogst spectaculaire opbrengsten.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds