Critical+ 2.0 (Dinafem)

Critical+ 2.0 van Dinafem is de natuurlijke evolutie van Critical+ en legt de nadruk op de superieure weerstand tegen schimmels, die in een van haar fenotypen gevonden is. Daarom bevat deze vernieuwde en verbeterde strain dezelfde kracht en smaak als Critical+, met een beter aanpassingsvermogen. Critical+ 2.0 bloeit in 45-50 dagen en levert binnen tot 700g/m² of 1300g/plant buiten.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Critical + x Resistant Critical + pheno
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% 20%
CBD% 0.3%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1300g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.08
€ 8.08
1 zaadje € 8.08
3 zaden € 20.04
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical+ 2.0: De sterkere, veerkrachtigere versie van de vereerde Critical+

Critical+ 2.0 is een indica-dominante kruising die tot leven werd gebracht door Dinafem. Het is de volgende stap in de Critical+ lijn, zijnde een kruising tussen een Critical+ en een zeer vochtbestendig fenotype van dezelfde soort. Deze evolutie van Critical+ heeft een gen-verhouding van 70:30 in het voordeel van de indica-genen. Dit feit toont zich in de snelle bloeitijd en de krachtige, fysieke high.

Met Critical+ 2.0, creëerde Dinafem een sterkere en verbeterde Critical+ soort, die bijna overal kan groeien, met name in gebieden waar het kweken van cannabis vaak moeilijker kan zijn. Het is veel flexibeler dan zijn voorganger, en als gevolg van de indica-dominante genetische achtergrond, heeft het een bloeitijd van slechts 45-50 dagen.

Hoewel het tijdens de vegetatieve fase tot een gemiddelde hoogte zal groeien, zal de bloeifase overvloedige opbrengsten van toppen produceren. Gemiddelde opbrengsten binnenshuis lopen op tot 700 g/m², en buitenshuis kun je 900-1300g/plant verwachten.

De toppen zullen compact en harsachtig zijn en een intens aroma uitstoten gedurende de laatste weken van de bloeiperiode. Een uitgesproken mix van aroma's bestaande uit citroen, dennen en specerijen. De toppen zijn niet alleen enorm en heerlijk, ze hebben ook een hoog THC-gehalte van 20%. Deze rookervaring zal je zonder twijfel overdonderen. Het is krachtig, fysiek en diep ontspannend, perfect om op de bank te hangen. Critical+ 2.0 heeft prijswinnende eigenschappen die elke cannabis liefhebber tevreden zal stellen.

Recommended products
Critical+ 2.0 belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem