Dinamex (Dinafem)

Dinafem bedacht iets nieuws om Europese cannabinoïden receptoren te plezieren. Geïmporteerde Amerikaanse genen van Cali Sour en Emerald OG Kush leidde tot verrassende en "nieuwe" effecten, waar veel Europese gebruikers onbekend mee zijn. De prestaties van deze plant zijn verbazingwekkend. Merkbare smaken zijn tropisch/exotisch, afgewerkt met olie en citroen. Snel bloeiend en HOOGproductief!

Genetica indica/sativa
Ouders Cali Sour x Emerald OG Kush
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dinamex: Gecreëerd door Dinafem voor ganja-connaisseurs

Zoals Dinamex is er maar één - zeldzaam en uniek. Dinamex stelt je in staat je horizon te verbreden en deze afwijkende ganja te verwelkomen. De aroma's zullen je in neusgaten binnendringen, je doet je ogen dicht, en zullen nostalgische herinneringen opwekken van limonade en tropische vruchten. Je kunt rekenen op een langdurende fysieke- en head high vanwege de uitstekende balans die Dinafem heeft samengesteld met sativa- en indica-genetica. Als je Dinamex hebt gebruikt voelt het alsof je een zweverige reis door het universum maakt.

Dinamex is het nageslacht van Cali Sour en Emerald OG Kush met haar hoge THC-gehalte en korte bloeiperiode van 60-65 dagen. Dinamex is een flinke cultivar die binnen no-time klaar is, zorg er alleen voor dat ze de juiste meststoffen, luchtvochtigheid en temperatuur krijgt.

De binnenkweek opbrengst is ongeveer 550g/m², terwijl de Dinamex buiten 880g/plant zal produceren. De plant kan wel 3 meter hoog worden. De opbrengst is flink, maar niet kolossaal. De kwaliteit en uniekheid van deze strain maken dat ruimschoots goed. Een andere fijn voordeel van de Dinamex is de pluizige structuur van de toppen; zo kunnen ze hogere luchtvochtigheid verdragen.

Dinafem creëerde Dinamex voor het kweekgemak. Als je van gewone mainstream strains houdt, is Dinamex misschien niets voor jou. Deze cultivar is speciaal voor ganja-connaisseurs ontwikkeld

Recommended products
Andere producten van Dinafem