1 - High Times Cannabis Cup 2012
2 - High Times Cannabis Cup 2013

Flowerbomb Kush (Strain Hunters)

Flowerbomb Kus, een mix van Green Crack x OG Kush, is een bekroonde indica dominante hybride die veel te bieden heeft. De rook is zoet en aards en wekt een indrukwekkende, lichamelijke stone op die langzaam de aandacht verschuift naar een opwekkende en spraakzame, cerebrale high. Flowerbomb Kush bloeit in 8 weken en kan binnen tot wel 800g/m² opleveren of 1000g per plant buiten.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Green Crack x OG Kush
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2012
2 - High Times Cannabis Cup 2013
Beschrijving
Beschrijving

Flowerbomb Kush: Explosieve cannabis-toppen bomvol smaak en kracht

FLOWERBOMB KUSH - GENETISCHE ACHTERGROND EN EFFECTEN

Flowerbomb Kush is een Green Crack / OG Kush hybride barstensvol zoete, aardachtige smaken die verweven zijn met tonen van dennen en citrus en warmere kruidige ondertonen. Deze strain heeft al 2 High Times Cannabis Cup prijzen in de wacht gesleept; 1ste plaats in 2012 en 2de plaats in 2013 toen ze werd geïntroduceerd door de Green House Coffee Shop & Seed Company uit Amsterdam. De toppen zijn dik en compact en eenmaal vermalen is de wiet verschrikkelijk kleverig, bedekt met kristallen en donkergroen van kleur. Dat klinkt dus goed!

De high komt snel op en houdt lang aan, dat is dus echt je geld wel waard. Flowerbomb Kush is 70 procent indica en 30 procent sativa waardoor de high wat complexer is. Het begint doorgaans met een fysieke high waarna er na verloop van tijd een opwekkende head-high op de voorgrond treedt, waardoor je spraakzamer, melig en fantasierijk wordt. Zodra de high wat begint af te nemen heeft Flowerbomb Kush de reputatie dat je er verschrikkelijk de munchies van krijgt.

Bovenop de overheerlijke high biedt Flowerbomb Kush een helpende hand met medicinale voordelen. Patiënten gebruiken deze strain doorgaans bij geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie, PTSS, angst en ADD/ADHD. En omdat deze strain indica-dominant is helpt ze tevens bij het verlichten van spierkrampen, pijn en spanningen.

FLOWERBOMB KUSH - KWEEK KENMERKEN

Flowerbomb Kush heeft een gemiddelde hoogte vanwege de botanische eigenschappen van de cannabis, maar ze wordt hoger dan de gemiddelde indica's, met lange zijtakken die wijd van de plant groeien. De bladeren zijn breed en overlappen elkaar, zijn overwegend donkergroen en vertonen wat heerlijke paarse tinten. De bloeiperiode is redelijk gemiddeld voor een indica; acht weken als de kweekomstandigheden optimaal zijn. Grotere planten kunnen wel 1 kilogram toppen opleveren.

Dit is een feminized fotoperiode cannabis strain die ontzettend veelzijdig is, en het zowel in de volle grond als hydroponisch erg goed doet. Er moet echter gezegd worden dat het kweken op aarde de uiteindelijke smaak verassend veel goed doet. Het THC-gehalte is bovengemiddeld, ongeveer 15-20%. Het CBD-gehalte van Flowerbomb Kush moet nog vastgesteld worden. Het is een verrukkelijke, complexe en verkwikkende strain waarvan wij vinden dat iedereen die eens geprobeerd zou moeten hebben.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products