Martian Kush (DNA Genetics)

Martian Kush, een kruising van Martian Mean Green x The OG #18, blinkt uit als het gaat om kracht, smaak en geur. Ze is ietwat Indica dominant en produceert dan ook een gebalanceerde, maar krachtige, geestelijke en lichamelijke high. Martian Kush heeft een bloeiperiode van 9 weken en kan aan het eind hiervan tot wel 600g/m² aan smakelijke toppen opleveren, waarvan het water je in de mond loopt.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Martian Mean Green x The OG #18
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 550-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Martian Kush: De ganja-genetica van Mars is geland

Brekend Nieuws, de aliens zijn hier! Om de tijd wat te doden tijdens hun interplanetaire reis rookten en paften ze wat buitengewone wiet die niet van deze planeet was. Het opperhoofd van de buitenaardse wezens zette de eerste stap op de aardbodem, haalde wat magnifieke ganja uit de kontzak van zijn spijkerbroek, hield het met zijn vier armen omhoog en sprak de gedenkwaardige woorden: "Ik droom dat Mensen en Marsmannetjes in vrede met elkaar zullen samenleven en de beste kweekruimte van het melkwegstelsel bouwen".

DNA Genetics kwam in het bezit van deze ontzagwekkende Martian strain die ze Martian Mean Green noemden. Ze besloten om het met OG#18 te hybridiseren om zo hun loyaliteit tussen de Mens en de Marsmannetjes te bevestigen. Martian Kush was geboren en het resultaat was grandioos! De highs die deze 60% indica en 40% sativa strain opwekt zijn bijzonder veelzijdig. De fysieke en head-high is verheffend, en brengt je in een ontspannen staat van existentie. Vanwege het hoge THC-gehalte bevind je je al snel ergens in de ruimte, chillend met je nieuwe gabbers, de Marsmannetjes.

Na een bloeiperiode van slecht 9 weken is de Martian Kush klaar om geoogst te worden. De trichomen bedekken de perfecte kleine blaadjes rond de bloemkelken. Je kunt rekenen op een flinke opbrengst. Dankzij de buitenaardse genetica zul je zien dat ze 600g/m² of meer fantastische toppen opbrengt!

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics