1 - Indoor Hydro Spannabis 2008
1 - Outdoor Highlife Cup 2007
2 - IC420 Breederscup 2008
Top 10 - Strains of the Year (High Times) 2009

Lemon Skunk (DNA Genetics)

Lemon Skunk is het resultaat van het kruisen van twee verschillende soorten Skunk, speciaal gekozen om hun citroenachtige smaken. Het maakt Lemon Skunk een citrusachtige zure sensatie voor de neus en tong. Ondanks de lichte sativa dominantie, blijft ze vrij klein en produceert ze opbrengsten tot aan 500g/m² in nog geen 7-8 weken bloeitijd.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
€ 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Indoor Hydro Spannabis 2008
1 - Outdoor Highlife Cup 2007
2 - IC420 Breederscup 2008
Top 10 - Strains of the Year (High Times) 2009
Beschrijving
Beschrijving

Lemon Skunk: ervaar de ultieme skunkiness met limonade aroma's.

Skunk is een legendarische soort en een populaire keuze voor hete sessies. De klassieke cerebrale high is zeer uitgesproken na het consumeren van skunky genetica. DNA Genetics heeft besloten om een ingeteelde Skunk kruising te genereren, de Lemon Skunk, met zeer sterke citroenachtige aroma's.

20 Jaar lang leefde de moeder van Lemon Skunk in Las Vegas, en was na die periode nog helemaal intact. De Skunk vader werd gedoneerd door Eddie, een ontzettend beroemde kweker, die DNA Genetics royaal voorzag van de benodigde Skunk om de enige echte Lemon Skunk te maken. Lemon Skunk bestaat voor 60% uit sativa- en voor 40% uit indica-genetica, en veroorzaakt daardoor zowel cerebrale als lichamelijke sensaties.

Lemon Skunk heeft slechts 7-8 weken nodig om te volgroeien, wat een klassieke Skunk eigenschap is. De THC-levels zijn gemiddeld, wat mooi is gezien de intensiteit waarmee Skunk genetica je kunnen treffen. Met prachtige opbrengsten van 500g/m² bij binnenkweek en gemiddelde oogsten buiten, geeft Lemon Skunk je alles wat je maar wilt.

Lemon Skunk een relatief kleine soort. Als je in het verre noorden woont, is dit de perfecte soort om buiten te kweken. Dankzij het minimaal vereiste onderhoud en de korte bloeitijd, voltooit Lemon Skunk haar levenscyclus voordat het winter wordt.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics