Golden Berry (DNA Genetics)

Golden Berry is zó een ijverige harsproducent, dat ze tegen oogsttijd wel bedekt lijkt te zijn door een dikke laag wintervorst. Gecreëerd door Kushberry en Jew Gold Cut te kruisen, is zij met zekerheid een kanshebber voor een ieder die heldere en smaakvolle concentraten wenst te verkrijgen. Ze is licht sativa dominant, bloeit in 9 weken en produceert opbrengsten van 500g/m².

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Kushberry x Jew Gold Cut
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Golden Berry: Berry liefhebbers, jullie hebben jullie schat gevonden.

Als je jezelf graag wilt trakteren op hemelse, met bessen gearomatiseerde wiet, voeg dan Golden Berry toe aan je joint en steek maar op! Deze prachtige soort zal de negativiteit die aanwezig is in je geest laten verdwijnen en het recht in de afgrond gooien. Van nu af aan alleen nog maar positieve vibes. Golden Berry is een kruising die bestaat uit Jew Gold Cut en Kushberry X, twee uitzonderlijke kwalitatieve soorten.

Voorbereiding is van belang. Kies een aantal goede nummers, van wat voor soort muziek je ook houdt. Haal goede stevige snacks in huis zoals koekjes en chips. Zet de thermostaat op "heerlijk warm". Zodra alles klaar is, vermaal je Golden Berry met zijn hoge THC-niveau in kleine kruimels. Doe haar in elk gewenst medium. Je zult de verheffende 60% sativa-genetica meteen voelen. Na ongeveer een uur, zal de 40% indica-genetica overnemen, en een vlotte en ontspannende ervaring induceren. Maak het leven niet ingewikkelder dan het al is, dit eenvoudige recept zal geluk garanderen. Genoeg gezegd.

De opbrengsten lopen binnen op tot 500g/m². Dat is heel veel Golden Berry! Na ongeveer 9 weken bloeitijd, is het tijd om deze bessen toppen te oogsten. Het terpeen profiel is geweldig, dus houd de temperatuur onder de 26°C tijdens de laatste fase van de bloei. Outdoor telers moeten Golden Berry tijdens de maand oktober oogsten. Je kunt middelgrote planten verwachten met een gemiddelde opbrengst.

DNA Genetics hebben een homerun geslagen met Golden Berry. De heerlijke smaak van deze strain zal na je eerste teug jarenlang in je herinneringen blijven!

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics