Auto El Fuego (DNA Genetics)

Auto El Fuego is de autoflowering versie van de originele El Fuego, gemaakt van de combinatie El Fuego x Ruderalis. Ze is een zeer harsachtige plant en produceert een voornamelijk Indica high, net zoals het origineel. Dit maakt haar ideaal voor de kweker die zoekt naar een cannabis soort om hash van te maken. Ze heeft slechts 60 dagen nodig van zaadje tot oogst en levert dan 28-40g per plant.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders El Fuego x ruderalis
Bloeitijd 60 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Laag
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 28-40g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
3 zaden € 32.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto El Fuego: DNA genetics is goed bezig!

Ben je klaar om vuur te vangen? DNA Genetics heeft haar El Fuego strain geautomatiseerd door het te kruisen met eersteklas ruderalis genetica, wat resulteerde in de Auto El Fuego. Deze soort zal alle onnodige negativiteit in je geest verbranden. Zodra de negativiteit verbrand is, als een feniks, zullen positieve vibes en geluk uit de as tevoorschijn komen.

Na slechts 60 dagen, van zaad tot oogst, zal Auto El Fuego klaar zijn om geoogst te worden. Het is een relatief korte plant die een relatief kleine opbrengst produceert. Hoewel, de kwaliteit die wordt geproduceerd door Auto El Fuego deze cultivar echt de moeite waard maakt. Als je van epische aroma's en smaken van kenners houdt, dan is Auto El Fuego iets voor jou.

Deze indica-dominante soort produceert matige niveaus van THC. Het is een perfecte soort die je de hele dag kunt roken en je niet al te gaar maakt. Als je van spirituele zoektochten en vreugdevuren houdt, neem dan de Auto El Fuego en verbeter de ervaring.

Als je haar voorziet van de benodigde voeding en perfecte milieu-omstandigheden, zal Auto El Fuego je belonen met een mooie deken van kristallen. Vergeet niet dat als je haar buiten kweekt om Auto El Fuego dan tijdens de twee warmste maanden te planten, met de maximale hoeveelheid zonlicht gedurende de dag.

Geniet van het vuur! Kweek haar in een mum van tijd en vul die lege voorraadpotten met pure kwaliteit.

Andere producten van DNA Genetics