LA Chocolat (DNA Genetics)

Op veler verzoek heeft DNA Genetics twee van haar hardlopers gefuseerd tot één machtige sensatie – LA Chocolat. De mix van LA Confidential en Chocolope is als som groter dan de delen en prijkt met de hoge opbrengsten van Chocolope en de kracht van LA. Dit maakt dat deze licht indica dominante hybride niet over het hoofd gezien mag worden. Ze brengt 500g/m² op en heeft een bloeitijd van 8-9 weken

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders LA Confidential x Chocolope
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

LA Chocolat: Laat je verleiden door deze heerlijke chocolade verwennerij

Chocolade aroma's en smaken in cannabissoorten veroveren sinds kort de scene. DNA Genetics doet mee met die trend en ontwikkelde Chocolope. Met de opwindende chocoladearoma's en grote opbrengsten die werden verkregen door het kruisen met LA Confidential creëerden ze een potente smakelijke variëteit die LA Chocolat genoemd werd. Het is een toevallige woordspeling, want in het Frans betekent "La" letterlijk "De" en dat is precies wat het is, DE chocolade!

Na een bloeiperiode die 8-9 weken duurt, kun je een flinke opbrengst verwachten van 500g/m² heerlijke chocolade toppen. Deze strain is aantoonbaar een volstrekte luxe om te bezitten; de THC-gehaltes zijn zo potent dat je er heerlijk euforisch en opgewekt van raakt. Met haar 60% indica- en 40% sativa-genetica zullen de ontspannende en rustgevende gevoelens langzaam hun intrede doen zodra het opwekkende effect begint af te nemen.

Kweek je in een beperkte ruimte? Of wil je je passie voor chocolade voor de buitenwereld verborgen houden? LA Chocolat blijft perfect klein en is daarom goed te verbergen. De aroma's zijn bijzonder sterk dus je doet er goed aan om indien nodig koolstof- of ozonfilters te gebruiken.

LA Chocolat is een strain voor connaisseurs, en het is relatief bijzonder als iemand deze cultivar in zijn of haar wietbewaardoos heeft. Kweek deze chocolade en snoep heerlijk van DE chocolade-magie.

LA Chocolat is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van DNA Genetics