Lemon OG Kush (DNA Genetics)

DNA Genetics kruist Lemon Skunk met The OG #18 en produceert zo een wel geoliede citrusbeleving, waardoor haar citroenachtige genetica naar een hoger niveau wordt getild - en met wel geolied bedoelen we ook echt dat deze mix zorgt voor een speciale brandstofachtige smaak. Met een bloeitijd van 8-9 weken produceert Lemon OG Kush tot 550gr/m² aan hoogwaardige, plakkerige en citroenachtige toppen.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Lemon Skunk x The OG #18
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 35.00
3 zaden € 35.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lemon OG Kush: Een legendarische mix tussen Kush en Skunk

OG Kush is legendarisch, Lemon Skunk is kwaliteit, en eenmaal samengevoegd, is de Lemon OG Kush is wiet van legendarische kwaliteit. Het is simpele wiskunde. DNA Genetics bracht de Lemon Skunk mee uit Las Vegas en voegde haar samen met OG #18, wat een perfecte kruising heeft voortgebracht.

Deze soort heeft intense citroensmaken. Lemon Skunk is geselecteerd en gestabiliseerd om een citroenachtig karakter te creëren. OG #18 is mogelijk afkomstig van Lemon Thai/Pakistani en Chemdawg. Samen komt de citroen echt tot uiting. Diesel aroma's zijn eveneens in de geur te herkennen.

Het duurt ongeveer 8-9 weken voordat deze limonade-achtige soort volgroeit. Zorg ervoor dat je ongeveer 1-2 weken voor de oogst de plant flusht om de ongewenste voedingsstoffen te verwijderen die nog in de toppen zitten. Droog de planten na de oogst ongeveer 3 weken lang in de juiste omstandigheden, en voilà! Je oogst ongeveer 550g/m² Lemon OG Kush bij binnenkweek.

Verwacht een mooie en kleine plant met royale hoeveelheden THC. In de meeste gevallen creëert DNA Genetics een perfecte mix tussen sativa- en indica-genetica. Zo ook in het geval van Lemon OG Kush. Bestaande uit 60% indica en 40% sativa, zorgt deze soort voor ontspannen momenten en vredige gedachten. Ook zal je af en toe in een skunky extase raken.

  • Top 7 Coffeeshops Van Amsterdam

    De mooie stad Amsterdam heeft veel bezienswaardigheden. De cannabiscultuur met de door de stad gedoogde coffeeshops is daarbij een supermagneet. Er zijn met name 7 coffeeshops die je echt eens moet bezoeken.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics