60 Day Lemon (DNA Genetics)

60 Day Lemon combineert de gewilde eigenschappen van een Lemon Skunk met de autoflowering kracht van ruderalis. Ze is extreem makkelijk te kweken, heeft een sterk gestel en gaat van zaad tot oogst binnen slechts 60 dagen. Je hebt een winnaar in handen; haar krachtige high, een minstens even krachtige smaak, haar met hars bedekte toppen en opbrengsten van 28-40g per plant wijzen dat uit.

Genetica 80% indica - 20% sativa - ruderalis
Ouders Lemon Skunk x ruderalis
Bloeitijd 60 dagen van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Laag
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 28-40g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
3 zaden € 32.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

60 Day Lemon: Een 60-daags succesverhaal van DNA Genetics

DNA Genetics heeft besloten om nog een onberispelijke autoflowering soort toe te voegen aan hun menu. 60 Day Wonder was zo'n succes dat ze ervoor kozen om nog eens een 60-dagen strain te creëren en bedachten "60 Day Lemon”, door het kruisen van Lemon Skunk met Ruderalis en het terug te kruisen. Deze cultivar is zeer scherp en heeft citrusachtige aroma's.

Eerlijk gezegd, kun je niet verkeerd gaan met 60 Day Lemon. Ze eindigt haar levenscyclus na 60 dagen, vandaar de naam. De opbrengsten zijn niet erg hoog en de plant is kort, maar als je op zoek bent naar toppen voor kenners, zoek dan niet verder. 60 Day Lemon heeft een unieke smaak en gevoel erbij. Het kan niet worden uitgelegd met woorden, het moet worden ervaren.

Met zijn 80% indica dominantie en 20% Sativa genen, zul je die klassieke fysieke stone ervaren waar DNA genetica bekend om staat. Vind de beste plek op de bank, gebruik 60 Day Lemon en smelt in je omgeving.

Andere producten van DNA Genetics