1 - Outdoor Spannabis 2008

Kushberry (DNA Genetics)

De naam zegt het al. Kushberry is een kruising van twee Westcoast favorieten – Blueberry en OG Kush. Ze is een van DNA Genetics’ sterkste strains en heeft een wilde, exotische smaak. Als outdoorplant heeft ze al prijzen gewonnen, maar binnen gedijt ze eveneens. In handen van een ervaren kweker kan deze indica dominante hybride tot wel 500g/m² opleveren, met een bloeitijd van 8-9 weken.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders OG Kush x Oregon Blueberry
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
€ 30.00
3 zaden € 30.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Outdoor Spannabis 2008
Beschrijving
Beschrijving

Kushberry: een buitengewone heerlijke cannabis variant van DNA Genetics

Deze West Coast kruising produceert schitterende toppen bedekt met sneeuwwitte kristallen. Als je op zoek bent naar hemelse highs, heeft Kushberry van DNA Genetics alles wat je nodig hebt om de gouden poorten van het bewustzijn te passeren.

Oregon Blueberry is een klassieke, kleine wietsoort van de beste kwaliteit. OG Kush met haar perfecte highs en krachtige, citroenachtige aroma's, is buitengewone wiet. DNA Genetics heeft deze twee varianten samengevoegd om Kushberry te produceren. Met haar citroenachtige en besachtige aroma's is deze soort perfect voor in de keuken. Maak cannaboter van Kushberry en creëer heerlijke cheesecake of bosbessentaarten.

Kushberry bestaat voor 70% uit indica-dominante genetica, dankzij haar Blueberry ouder en Kush genen. Je kunt rustige dromen verwachten na het consumeren van deze heerlijke ganja voordat je gaat slapen. Voor ontspanningsdoeleinden is Kushberry perfect, gezien ze de kracht heeft om je geest te ontdoen van negativiteit en vredige highs veroorzaakt.

Na 8-9 bloeiweken, zul je extreem krachtige toppen ontdekken met hoge THC-levels, die zich vredig op de stengels bevinden, klaar om te worden geoogst. Je kunt 500g/m² aan toppen verwachten en zelfs nog meer bij buitenkweek. Het is een kleine plant, die een minimale hoeveelheid aandacht en een maximale hoeveelheid liefde nodig heeft.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics