DJ's Gold (DNA Genetics)

DJ’s gold brengt nieuwe en oude generaties tezamen en mixt de old school smaak van DJ Short's Blueberry met die van de moderne Jew Gold Cut. Wat overblijft is een onmiskenbaar potente, licht sativa dominante hybride met een onvergetelijke karakter. Ze bloeit binnen 9 weken en produceert tot 600 g/m².

Genetica 55% sativa - 45% indica
Ouders DJ Short Blueberry x Jew Gold Cut
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

DJ's Gold: DNA Genetics heeft de ultieme mix uitgebracht

Tijd voor een feestje! Ditmaal presenteert DNA genetics de allerbeste mix ooit uitgebracht, DJ's Gold. Leun lekker achterover, ontspan, geniet en luister. DNA Genetics besloot dat het tijd was voor een nieuw gevoel van DJ Short's Blueberry. Iedereen vond haar helemaal te gek, maar ze miste iets. Waarom niet een beetje Jew Gold Cut erin gemixt? Deze Joodse schat, gekruist met Blueberry genetica creëerde een grootheid van wereldformaat. Dankzij DJ Short's Blueberry krijg je dat klassieke old-school gevoel van de bessenaroma's, terwijl de Jew Gold Cut zorgt voor de weelderige Kush-smaken en flinke opbrengsten.

Luister en huiver: de opbrengsten zijn waanzinnig! Er kan bij de binnenkweek een opbrengst gehaald worden van 600g/m² of meer, en dat is buiten zelfs nog meer! Als je op zoektocht bent naar overvloedige hoeveelheden ganja hoef je echt niet verder te zoeken, daar zorgt DJ's Gold wel voor. DJ's Gold bereikt een gemiddelde hoogte en dat zal de meeste kwekers goed bevallen.

Na een bloeiperiode van 9 weken heb je een overvloed van topkwaliteit wiet. De THC-gehaltes zijn gematigd potent; dat zorgt voor een perfecte high. De genetica bestaat voor 55% uit sativa en 45% indica, en daarvan wordt je zowel vrolijk als ontspannen. Ga helemaal los met deze perfecte mix die zowel je geest als je lichaam verlicht.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics