Cataract Kush (DNA Genetics)

Stel je eens voor, de intense smaak van LA Confidential gecombineerd met de dikke, ijzige, krachtige toppen van OG Kush. Dát is Cataract Kush. Dit beest is niet te houden – hoewel ze makkelijk te groeien is moeten beginnende rokers zeker met haar oppassen! Met 99% indicagenen mag je een behoorlijke klap verwachten. Cataract Kush is in staat om 500g/m² te leveren na een bloeitijd van 8-9 weken.

Genetica 99% indica - 1% sativa
Ouders OG Kush x LA Confidential
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 35.00
3 zaden € 35.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cataract Kush: Een bijna 100% zuivere indica, met 100% kracht

Als je zoekt naar West Coast hybriden, probeer dan Cataract Kush, waarin LA Confidential, met prachtige smaken en eersteklas genetica, is gecombineerd met Californian OG Kush, die ongelooflijk krachtige toppen produceert.

Alle indica puristen zullen het vast waarderen dat Cataract Kush 99% indica-dominant is. De effecten zijn echt heftig; als je wil slapen of urenlang op de bank wil chillen terwijl je nadenkt over het leven, zal deze dame de ervaring versterken. DNA Genetics suggereert dat beginnende gebruikers niet moeten overdrijven met Cataract Kush omdat ze zo ongelooflijk krachtig is.

Het voltooien van de bloeiperiode duurt slechts 8-9 weken. Deze fotoperiode plant zal veel THC produceren en een dikke deken met trichomen. Om de verdovende indica-eigenschappen te verbeteren, houd je Cataract Kush in de bloei tot een aantal trichomen amber kleuren. Wanneer je de cannabis langer in de bloeiperiode houdt, zullen ultra-ontspannende componenten ontwikkelen.

Als je deze schoonheid binnen kweekt, zal ze ongeveer 500g/m² cannabis produceren met donkergroene, karamel-achtige toppen. Cataract Kush wordt gemiddeld groot, wat ideaal is voor binnen.

Nu heb je een volledig beeld van de indica magie, die zich manifesteert in Cataract Kush. Kweek zelf de zaden van Cataract Kush en ervaar de kracht van deze soort.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics