7 - Strongest Strains in the World by High Times Magazine 2012

Chocolope Kush (DNA Genetics)

Chocolope Kush is het resultaat van een verlangen om de onweerstaanbare chocoladesmaak van Chocolope te verstrengelen met de ontembare kracht van Kosher Kush, en het is een waar succes. Chocolope kush - die 'episch' wordt bevonden door Kush- en Chocolopeliefhebbers - zal er immer in slagen je te behagen. Onder ideale omstandigheden zal ze 600g/m² opleveren na een bloeitijd van 9 weken.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Kosher Kush x Chocolope
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

7 - Strongest Strains in the World by High Times Magazine 2012
Beschrijving
Beschrijving

Chocolope Kush: Tijd om te genieten van hemelse Chocolate en Kush

Zeer geachte cannabisliefhebbers, bovenaan het menu van DNA Genetics prijkt met trots de Chocolope Kush. Ze zorgt ervoor dat je bijzonder high wordt en het water in je mond loopt. Chocolope Kush is verkregen uit Chocolope, een moderne klassieker die al meerdere Cannabis Cup Medailles in de wacht heeft gesleept, en uiteraard Kosher Kush, een grandioze Kush strain die beschouwd wordt als één van de sterkste Kush-kruisingen die er zijn. In 2012 bestempelde het maandblad High Times de Kosher Kush als de 7de sterkste strain ter wereld. Wanneer twee prijswinnende kampioenen zoals deze samen worden gehybridiseerd kun je ervan uitgaan dat de wiet wel van topkwaliteit moet zijn!

De opbrengsten zijn absoluut waanzinnig. Je kunt rekenen op 600g/m² of meer van die heerlijke Chocolope Kush toppen na een korte bloeiperiode van slechts 9 weken. Natuurlijk kunnen buitenkwekers op een hogere opbrengst rekenen. Chocolope Kush bereikt een gemiddelde hoogte, en daarom beveelt DNA Genetics aan om de planten te pinchen voor een ultieme opbrengst, maar doe gewoon wat het beste uitkomt voor jouw kweekomgeving.

Het THC-gehalte is buitengewoon hoog. Je hebt er maar bijzonder weinig van nodig om verschrikkelijk high te worden. Door de 60% sativa- en 40% indica-genetica zul je geconcentreerd en vrolijk worden, terwijl de fysieke high langzaam de sativa-gevoelens opvolgt waar het mee begint.

Ze is helemaal perfect en ze bestaat echt. Laat de Chocolope Kush alle uithoeken van de wereld veroveren!

Andere producten van DNA Genetics