1 - High Times Cannabis Cup 2011
1 - Hybrid HT Cannabis Cup 2011
2 - Indoor Hydro Spannabis 2012

Holy Grail Kush (DNA Genetics)

Wanneer het op Kush aankomt laat DNA Genetics weten dat Holy Grail Kush hierin hun paradepaardje is. Het is een mix van Kosher Kush en the OG #18. Met zulke genen kun je niet anders dan vermoeden dat er uit deze twee een legende is geboren die het beste uit zijn ouders naar boven haalt. Verwacht een overweldigende high, smaak en opbrengsten tot 650g/m² binnen een bloeitijd van slechts 9 weken.

Genetica Indica-dominant
Ouders Kosher Kush x The OG #18
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2011
1 - Hybrid HT Cannabis Cup 2011
2 - Indoor Hydro Spannabis 2012
Beschrijving
Beschrijving

Holy Grail Kush: DNA Genetics vond de Heilige Graal van de Cannabis

Al eeuwenlang zijn geschiedschrijvers, oudheidkundigen en godsdienstfanatici op zoek geweest naar de Holy Grail. Welnu zeer geachte dames en heren, DNA Genetics heeft het geheim van de Holy Grail ontdekt en het samengevat in één strain. Holy Grail Kush. De pure kracht van deze soort werd geprezen door de geachte juryleden van de High Times Cannabis Cup in 2011, waar de Holy Grail Kush de 1ste prijs veroverde in de categorie - helemaal te gekke hybrides.

Het mag duidelijk zijn dat er Kush-genetica aanwezig zijn, ontleend aan OG Kush #18. DNA Genetics waarborgt het gebruik van het beste fenotype dat vereist was voor de samenstelling van Holy Grail Kush. Kosher Kush werd erbij betrokken en de hybride zag het levenslicht. De werkelijk perfecte kleine groene blaadjes, bestrooid met milky trichomen hypnotiseren de toeschouwers en biologeren de gebruikers.

Dankzij de indica-dominante kenmerken wordt de consument verlicht met diepzinnige gedachten, terwijl de intense ontspanning van de spieren het lichaam relaxt houdt. Het is een bijzonder potente strain; Holy Grail Kush bevat grote hoeveelheden THC, samen met andere zalige cannabinoïden.

Na 9 weken zijn de toppen gereed. De korte bloeiperiode van Holy Grail Kush demonstreert de doeltreffendheid van de bewerking voor stabilisering door DNA Genetics. De opbrengsten zijn goddelijk; 650g/m² bij binnenkweek! Buiten kun je nog grotere opbrengsten verwachten. Als je haar buiten kweekt moet deze cultivar tussen eind september en begin oktober geoogst worden.

Mocht je op zoek willen gaan naar je innerlijke zelf, je talenten of gewoon in hogere sferen wilt raken dan is Holy Grail Kush de boodschapper van het Goede Nieuws. Sta alleen niet raar te kijken als er een stralenkrans verschijnt, zwevend boven je hoofd.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics