Golden Lemons (DNA Genetics)

Golden Lemons is op ambachtelijke wijze tot stand gekomen en combineert de old school smaak van een kush met een moderne citroenachtige wederhelft. Het resultaat is een zware, scherpe cannabissoort die een intens smakende hars produceert. Gekweekt door Jew Gold Cut te kruisen met Lemon Skunk, Golden Lemons beloont je met opbrengsten tot 550g/m² in slechts 8-9 weken.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Jew Gold Cut x Lemon Skunk
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Golden Lemons: een hoofdingrediënt voor taarten en joints

Je vriendin vraagt of je even citroenen wilt halen bij de groenteman; ze maakt voor vanavond een citroenmerengue voor je. Maar wat doe je? Je opent je wietdoos, gaat terug naar de keuken en gooit een handjevol Golden Lemon-toppen op de Ikea keukentafel. De onberispelijke citroenaroma's zijn duidelijk aanwezig en onweerstaanbaar. "Dat was niet wat ik bedoelde, maar het gaat wel lukken hoor" zegt ze guitig. En wat blijkt, zo'n heerlijke citroenmerengue heeft ze nog nooit eerder voor je gemaakt!

Bij DNA Genetics weten ze hun strains de juiste naam te geven. Als je besluit om je Golden Lemons binnen te kweken kun je rekenen op een opbrengst van 600g/m² perfecte toppen. Buitenkwekers behalen een gemiddelde opbrengst. Deze strain bereikt een gemiddelde hoogte als je haar de juiste voedingsstoffen geeft in een stressvrije omgeving. Onthoud dat je als je de Golden Lemon buiten kweekt er tussen eind september en begin oktober geoogst moet worden.

Liefhebbers van hasj zullen er helemaal verliefd op worden. Golden Lemons produceren trichomen die heel makkelijk van de plant te scheiden zijn. Het is daarom betrekkelijk eenvoudig om van deze strain concentraten te maken. Deze potente strain bevat 60% indica- en 40% sativa-genetica, dat zorgt voor een perfect gebalanceerde high en een heerlijke ervaring.

Andere producten van DNA Genetics