Cannalope Kush (DNA Genetics)

Cannalope Kush, in Californië ook wel bekend als "Momma Kush", is beroemd om haar zoete smaak en overvloedige oogst. Ze is het resultaat van een kruising tussen Cannalope Haze x The OG #18 en is in staat de geest op te wekken terwijl ze het lichaam ontspant. De bloeiperiode bedraagt 9 weken en ze kan een oogst produceren van tot wel 600g/m², die zeker een lach op je gezicht zal brengen.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Cannalope Haze x The OG#18
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 35.00
€ 35.00
3 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cannalope Kush: Een prachtige sativa in Kush-formaat

Geluk, liefde en plezier. Dat is precies wat er van Cannalope Kush kan worden verwacht. Met zijn aromatische smaken, produceert deze cultivar heerlijke highs. Ook bekend als "Momma Kush", induceert Cannalope Kush zeer verheffende gevoelens met haar 70% sativa-dominantie. Voor surfen of volleybal spelen op het strand, is deze soort de geschikte katalysator om deze vrolijke ervaringen te verbeteren.

De ouders van Cannalope Kush zijn Cannalope Haze en OG#18. Deze perfecte mix creëerde een perfecte soort. Met een hoog THC-niveau, kun je verwachten dat de suiker bladeren en kelken worden gevuld met romige trichomen, klaar voor decarboxylering.

Behandel haar juist. Voorzie Cannalope Kush met de vereiste hoeveelheden van N-P-K. Houd de vochtigheid en de temperatuur op constante niveaus. Nog belangrijker is, om haar liefde te tonen. Als ze alles ontvangt wat ze nodig heeft, zul je beloond worden met maximaal 600g/m² toppen! Na slechts 9 weken van de bloei, zal Cannalope Kush een overvloed aan toppen produceren, die je voorraadpotten goed zullen vullen.

DNA Genetics heeft veel uren geïnvesteerd om deze uitzonderlijke soort te produceren. Zorg dat je hen bedankt nadat je Cannalope Kush geprobeerd hebt!

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics