3 - ICMag420 Amsterdam 2016

Serious Kush (Serious Seeds)

Een oude klassieker als OG Kush verbeteren klinkt als een brutaal plan. Maar Serious Seeds kreeg het voor elkaar en hoe! Hun creatie, Serious Kush, brengt cannabis liefhebbers alle goedheid van OG Kush met de serieuze productiviteit van een White Russian, wat een spectaculaire Kush oplevert die niet teleur zal stellen.

Genetica Indica-dominant
Ouders White Russian x OG Kush
Bloeitijd 56-63 dagen
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Prijswinnaar Andere
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Serious Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 70.00
6 zaden € 70.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - ICMag420 Amsterdam 2016
Beschrijving
Beschrijving

Serious Kush: Een verbeterde klassieker

Het verbeteren van klassieke soorten is niet altijd gemakkelijk en gebeurt zeker niet van de ene op de andere dag. Toch zijn de bloed, zweet en tranen van dit soort projecten de moeite waard, als een ervaren kweker twee hemelse soorten als klassieke OG Kush en White Russian combineert.

Serious Seeds leverde geweldig werk door een originele OG Kush kloon te kruisen en de buitengewone productiviteit en opbrengsten van White Russian, die we allemaal kennen, toe te voegen. Hun Kush "serious" noemen is bijna een understatement als je de geweldige eigenschappen van hun creatie ervaart.

De White Widow genetica geven Serious Kush een verbeterde opbrengst, in vergelijking met de originele OG. Sta versteld van die fantastische, vette en dicht opeengepakte toppen die bedekt zijn met trichomen! Maar niet alleen haar toppen zullen stralen, want de hele plant zal schitteren, omdat ze overal een serieuze hoeveelheid kristallen zal ontwikkelen. Met een vrij korte bloeiperiode van slechts 56-63 dagen en een opbrengst binnen van maar liefst 400-500g/m², is Serious Kush een serieuze producente die elke kweker ongetwijfeld zal plezieren.

Maar het beste aan Serious Seeds’ Serious Kush is niet alleen haar enorme opbrengst. Geweldige opbrengsten zijn vrij zinloos als dit een opoffering in smaak, rook of andere eigenschappen zou betekenen. Maar maak je geen zorgen, want Serious Kush neemt alle twijfel weg, omdat ze de eersteklas smaak van OG Kush behouden heeft. We hebben het hier over dat beroemde "kushy" aroma dat zo verrukkelijk is dat je snakt naar een hit, ook al heb je er net nog een gehad! Er is serieus "gevaar" dat je simpelweg teveel rookt, omdat ze zo verdomd lekker is!

Als je Serious Kush rookt, geniet je van wat super sterke en zeer ontspannende effecten. We bevinden ons hier in couchlock territorium, maar wel op een goede manier! Ze kan ideaal zijn voor die avonden waar je gewoon wil chillen of relaxen, of als je op zoek bent naar een soort voor slaapproblemen of het verlichten van stress.

Serious Kush van Serious Seeds is een "serious" Kush die verwent met enorme opbrengsten, heerlijke aroma's en sterke, lekkere ontspannende effecten. Ze is allround all-star, die niet uitsluitend geschikt is voor Kush liefhebbers!

Recommended products