Serious Happiness (Serious Seeds)

Serious Seeds kwam snel op een goede naam voor deze creatie. Na hun eerste hijs wisten ze direct: dit is Serious Happiness! Niet alleen het effect maakt je happy, ze is ook heerlijk om te kweken. Koop deze prijswinnende hybride zo snel mogelijk want iedereen wil happy zijn, toch? Serious geluk, veroorzaakt door te gekke wiet.
Genetica indica/sativa
Ouders Warlock x AK-47
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Onbekend
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Onbekend
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Serious Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 70.00
6 zaden € 70.00
11 seeds € 70.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Serious Happiness: Maakt Je Keer Op Keer Gelukkig

SERIOUS HAPPINESS - ACHTERGROND EN GENETICA

Serious Seeds ontwikkelde Serious Happiness door het kruisen van een mannelijke plant van hun beroemde Warlock met een fabuleuze vrouwelijke AK-47. Dit schonk het leven aan een excellente F1 sativa/indica hybride die de beste eigenschappen in zich heeft. Over de naam voor deze nieuwe dame hoefden ze niet lang na te denken, toen ze haar gerookt hadden wisten ze het meteen. Van veel strains wordt je happy, maar van welke strain wordt je SERIEUS happy?

SERIOUS HAPPINESS - KWEEK EN OPBRENGST

Serious Happiness is een genot om te kweken. De plant heeft een perfecte structuur voor de binnenkweek. Ze ontwikkeld verschillende zijtakken die niet zo dicht opeen zitten zodat het licht goed bij de kostbare toppen kan komen. Het trimmen is erg makkelijk vanwege de weinige bladeren die rond de super-compacte toppen van elke tak zitten. Serious Seeds beveelt een groeiperiode aan van 4-5 weken voor het beste resultaat. Binnen duurt de bloeiperiode ongeveer 60-70 dagen. Buiten kan de plant half tot eind oktober geoogst worden. Je kunt een opbrengst van toppen vol kristallen, gekweekt onder kunstlicht, tegemoet zien van 400-500g/m² of meer.

SERIOUS HAPPINESS - AROMA EN EFFECT

Ook op dit gebied zal Serious Happiness je tevreden stellen. Zowel de smaak als het aroma zijn ongelofelijk zoet en fruitig. Je zult ook sporadisch een vleugje kruiden ontdekken. Bij het roken of verdampen heeft ze bij het uitademen van de rook een suikerzoete nasmaak. Wat betreft de effecten kun je rekenen op een langdurende high. Serious Happiness veroorzaakt zowel een aangename fysieke- als hoofd-high. Deze perfect gebalanceerde hybride maakt je pas echt gelukkig!