Kalashnikova (Greenhouse Seeds)

Kalashnikova is een kruising van AK-47, een van de sterkste strains ooit, en White Widow, de kampioen van krachtige toppen productie. De effecten zijn zeer sterk, houden lang aan en mengen een zware lichamelijke stone met opwekkende sativa effecten. In een bloeiperiode van 8 weken produceert Kalashnikova tot 750g/m², onder optimale omstandigheden. Ze is zeer geschikt voor SOG en SCROG.

Genetica Indica-dominant
Ouders AK-47 x White Widow
Bloeitijd 8 weken
THC% 15.44%
CBD% 0.17%
Opbrengst (binnen) 750g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kalashnikova: Greenhouse zaden creëerde een revolutie met deze strain

Ben jij er klaar voor om dit machtige machinegeweer te hanteren? Het is een prachtige cultivar die met veel trots door The Green House Seed Company gepresenteerd wordt. Zoals de naam al doet vermoeden, stamt deze af van de AK-47. Toen de legendarische White Widow toegevoegd werd, ontstond de Kalashnikova. Een kruising tussen de AK-47 en de White Widow produceert onvermijdelijk knoppen van kwaliteit. Kalashnikova geeft langdurende highs die door veel cannabiskenners genoten worden.

Kalashnikova is perfect geschikt voor SOG- en ScrOG-methoden. Kwekers binnenshuis kunnen een opbrengst van 750g/m² Kalashnikovaknoppen verwachten. Voor kwekers buitenshuis is dit ongeveer 1000g/plant. Zorg er simpelweg voor dat je de instructies van professionele kweekbijbels opvolgt.

Met een 80% indica-dominantie zal Kalashnikova je spieren laten ontspannen en je gedachten kalmeren. Gezien het effect, is de naam dan ook ironisch. Als je ervan houdt om diepe meditatiesessies te houden na een dag hard werken, kijk dan niet verder. Het milde THC-gehalte van rond de 15,44% zorgt ervoor dat je pure joints uit de Kalashnikova kunt halen zonder er bang voor te zijn dat je hoofd eraf geblazen wordt. Je kunt genieten van heerlijke aroma’s en smaken zonder gebombardeerd te worden.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds