2 - Champions Cup 2005.
2 - Bio High Times Cannabis Cup 1996

White Rhino (Greenhouse Seeds)

Deze strain staat bekend om haar medicinale eigenschappen. Als een langdurig, narcotisch effect gewenst is, kan White Rhino een goede keuze zijn. De smaak is zoet, met complexe, lekker fruitige aroma's. Vanwege het kalmerende en ontspannende effect, kan deze strain met name helpen bij slaapproblemen. Een bloeiperiode van 9 weken kan tot 900g/m² opleveren. Geweldig voor SOG of SCROG!

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Afghan x Brazilian x South Indian
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 900g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00
5 zaden € 29.00
10 zaden € 55.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - Champions Cup 2005.
2 - Bio High Times Cannabis Cup 1996
Beschrijving
Beschrijving

White Rhino: Deze legendarische neushoorn levert beestachtige hoeveelheden wiet

Heb jij ooit een albino neushoorn gezien!? Het zijn absoluut prachtige en unieke wezens op het Afrikaanse continent. Greenhouse Seeds biedt de ultieme safari ervaring door het leveren van de buitengewone White Rhino soort. Je kunt deze onberispelijke kwalitatieve soort kweken en dichter bij de natuur komen dan ooit tevoren.

Of je nu houdt van spirituele reizen, een caleidoscopische perceptie van de werkelijkheid, of relaxen op de bank met een stuk pizza in de hand, White Rhino is iets voor jou. De smakelijke toppen induceren ongelooflijk fysieke en verdovende highs. Dit is geen verrassing, aangezien White Rhino is samengesteld uit 80% indica genetica.

White Rhino bevat de geest van de cannabis drie-eenheid: Afghaanse, Braziliaanse en Zuid-Indiase genetica. De Braziliaanse voorouder is afgeleid van "Manga Rosa", een Braziliaanse Sativa, gangbaar aan het eind van de 20e eeuw. Deze Sativa werd gebruikt voor spirituele doeleinden in Brazilië. De Zuid-Indiase genetica zijn afkomstig van een reeds gestabiliseerde en geselecteerde soort van een cannabiskweker uit India. De Braziliaanse en Zuid-Indiase genetica bestaan ​​ook in White Widow. Daarom wordt White Rhino beschouwd als behorend tot de "White" familie.

Na een bloeitijd van 9 weken, is White Rhino klaar voor de oogst. Binnenkwekers kunnen 900g/m² van de planten verwachten. Outdoor telers, die met vrije White Rhino productie zullen ongeveer 1200g/plant ontvangen, wat zo beestachtig is als White Rhino zelf! De plant is klein en struikachtig, perfect voor SOG- en ScrOG-methoden. Als je White Rhino buiten kweekt, oogst de toppen dan in oktober.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds