Ladyburn 1974 (Greenhouse Seeds)

Ladyburn 1974 is een kruising tussen Jack Herer en Ice Dream en produceert een sterke high die langzaam vervaagt. De bloeiperiode binnen bedraagt 9 weken en ze kan tot 800g/m² opleveren. Buiten kan Ladyburn 1974 aan het begin van oktober worden geoogst en de oogst kan 1000g/plant bedragen. Ze is ideaal voor SCROG setups en eenvoudig te kweken.

Genetica indica/sativa
Ouders Jack Herer x Ice Dream
Bloeitijd 9 weken
THC% 21.8%
CBD% 0.11%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.00
€ 14.00
3 zaden € 14.00
5 zaden € 20.00
10 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ladyburn 1974: Reis terug in de tijd en ervaar deze ultieme strain

Bij Greenhouse Seeds produceren ze niet uitsluitend cannabis-genetica van wereldklasse, ze organiseren ook tijdreizen. Ze de timer van hun tijdmachine simpelweg op 1974 ingesteld, en daarmee herwonnen ze alle benodigde gegevens voor het produceren van Ladyburn 1974. Ze maakten gebruik van Jack Herer en Ice Dream als voorouderlijke planten; Jack Herer is een topkwaliteit sativa-strain, vernoemd naar deze toegewijde cannabisactivist, gecombineerd met Ice Dream, en een hemels huwelijk was bezegeld. De aroma's en smaken zijn niet van deze wereld. Echt waar, als die geur je neusgaten kietelt ben je meteen verkocht.

De old-skool genetica van Ladyburn 1974 heeft een perfecte balans van 50% indica - en 50% sativa. Je krijgt het beste van twee werelden. Om te beginnen wordt je knetterstoned, couch-locked, chilled, en je grijnst om niks. Vervolgens ontwikkelt de high zich tot een vrolijk opgewekte gemoedstoestand. Als je een creatieveling bent haal dan je knutselspullen maar tevoorschijn en ga aan de slag! Je zult versteld staan van de grootse prestaties die je zult leveren na het roken van de fantastische Ladyburn 1974. Met een THC-gehalte van 21,8% is de potentie voor 1974% dik voor mekaar. Voor een excellente high heb je maar weinig van deze dame nodig.

Na een bloeiperiode van slechts 9 weken is je Ladyburn 1974 klaar voor de oogst. Zoals alle dames heeft ook zij behoefte aan voeding en liefde, om haar eeuwige dank vervolgens te laten blijken zal ze je overladen met een genereuze opbrengst. Binnenkwekers kunnen een opbrengst van 800g/m² verwachten die bestaat uit fantastische, met schitterend witte kristallen bedekte toppen. Voor de buitenkwekers geldt dat Ladyburn 1974 een gemiddelde hoogte bereikt en tot 1000g/plant kan opleveren.

Recommended products
Ladyburn 1974 is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Greenhouse Seeds