Super Bud Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Super Bud Autoflowering van Greenhouse Seeds is een mix van Super Bud en Ruderalis, waarbij alles draait om grote opbrengsten in een korte tijd. Super Bud Autoflowering voltooit haar levenscyclus in slechts 9 weken en beloont je met een opbrengst tot 600 g/m² van een zeer kalmerende wiet die een gevoel van rust en ontspanning teweegbrengt. Ideaal voor iedereen die zijn voorraad wil aanvullen!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Super Bud x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 60-70cm
Opbrengst (buiten) 70-80g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Bud Autoflowering: Evenwichtige, autoflowering kruising gecreëerd door Greenhouse Seeds

Super Bud Autoflowering is een autoflower-kruising, gekweekt door de beroemde Greenhouse Seeds uit Amsterdam. Ze kruisten een Super Bud (welke een kruising is tussen Big Bud en de klassieke Skunk #1) met een zuivere ruderalis om de meeste kwaliteiten van de Super Bud te passeren, maar dan in een autoflowering strain. Genetisch gezien, is het een evenwichtige kruising met een verhouding van 40:40:20 van sativa-, indica- en ruderalis-genen.

Trouw blijvend aan zijn erfgoed, is de Super Bud autoflowering een geweldige producent en een robuuste plant die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. De plant is kort met een hoogte van 60-70cm. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine gestalte, want het zal 70-80g/plant produceren hetgeen binnenshuis een enorme opbrengst van 600g/m² garandeert. Niet te vergeten dat het slechts 9 weken duurt om van zaad tot oogst te gaan.

Na de oogst zul je toppen hebben die harsachtig en heerlijk zijn, getooid met een skunky citrus aroma. Deze toppen bevatten ook een middelgrote tot grote hoeveelheid THC, dus verwacht een sterke high die snel opkomt. Een verdovende soort buzz, zal je lichaam en geest kalmeren en ontspannen.

Als je op zoek bent naar een snelle soort met een overvloed aan opbrengsten van hoge kwalitatieve toppen, heeft Greenhouse Seeds alles wat je wil. Super Bud autoflowering is een makkelijk te kweken soort die een oogsttijd van slechts 9 weken heeft en zal je tegen die tijd een overvloedige opbrengst van prachtige toppen geven. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor zowel de ervaren kwekers en kwekers zonder voorafgaande ervaring.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds