1 - High Times Cannabis Cup 2004

Arjan's Haze 1 (Greenhouse Seeds)

Arjan's Haze 1 was een van de eerste, speciaal gekweekte Haze strains van de oprichter van Greenhouse Seeds. Deze prijswinnaar combineert de kracht van G13 x Haze om een ultieme sativa te creëren, met een klassieke, pittige smaak en een tomeloze, langdurige, cerebrale high. Arjan's Haze 1 bloeit in 11 weken en produceert binnen tot 900g/m² of 1500g/plant buiten.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders G13 x Haze
Bloeitijd 11 weken
THC% 21.44%
CBD% 0.4%
Opbrengst (binnen) 900g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1500g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
€ 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 32.50
10 zaden € 60.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2004
Beschrijving
Beschrijving

Arjan's Haze 1: De heldin met koninklijke Haze eigenschappen

Arjan's Haze 1 is een piekfijne sativa, en het paradepaardje van de Greenhouse Seed Company. Ze is vernoemd naar Arjan Roskam, de oprichter van Green House Seeds. Houd je van Super Silver Haze? Nou, deze soort lijkt er in vele opzichten op. De highs doen je denken aan een verse kop koffie, en geven je de energie die je nodig hebt voor je dagelijkse bezigheden. De geuren zijn heerlijk... de smaken nog lekkerder. Het is de perfecte soort voor het maken van spectaculaire space cakes.

Arjan's Haze 1 is een kruising tussen hoogwaardige G13 en Haze genetica. Het kruisingsproces heeft zich gebaseerd op het hoge hars gehalte, de snel bloeiende eigenschappen, sterke groei, en heerlijke wiet highs.

Met een THC-inhoud van 21.44%, is Arjan's Haze 1 extreem krachtig. Na een trek van je spliff, of vape, ervaar je verheffende en gelukkige gevoelens die je bewustzijn binnendringen. Als je op zoek bent naar adrenalinestoten, zorgt deze soort voor een beetje spanning in je leven.

Als je Arjan's Haze 1 binnen kweekt, maak dan ruimte voor dit beest. Sativa soorten groeien binnen goed, hoewel er tenminste 400cm tussen de grond en het plafond moet zitten, tenzij je de aanbevolen LST- en ScrOG-methoden hanteert. Binnen kwekers oogsten 900g/m².

Buiten produceert Arjan's Haze 1 tot wel 1500g/plant! Als je al jouw grond wilt vullen met wiet toppen, is Arjan's Haze 1 dé soort voor jou. Deze winnaar van de High Times Cannabis Cup 2004 is een uitstekende sativa voor vurige sessies met je vrienden en familie. Als je dit gewas kweekt, bereid je dan voor op enorme oogsten!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds