Lemon Skunk (Greenhouse Seeds)

Lemon Skunk, de combinatie van Citral x Skunk combineert de diepe, vochtige smaak en zure frisheid van haar ouders op perfecte wijze. Het gaat echter niet alleen om de zure smaak, want Lemon Skunk wekt een langdurige, lichamelijke stone op, die compleet verzadigt. Ze bloeit in 8 weken en kan binnen tot 800g/m2 produceren of 800g per plant buiten. Ze reageert goed op LST en ScrOG technieken.

Genetica indica/sativa
Ouders Citral x Skunk
Bloeitijd 8 weken
THC% 19.12%
CBD% 0.23%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lemon Skunk: Toen Skunk en Citral verliefd werden op elkaar

Lemon Skunk is een klassieker, en je hebt deze soort waarschijnlijk al eens eerder geprobeerd. Skunk werd tientallen jaren geleden een begrip, met zijn scherpe aroma's en geweldige hoofd-highs. Natuurlijk wilden de kwekers skunk nieuwe dimensies geven door ze te kruisen met andere verschillende cannabis soorten. Greenhouse Seeds besloot om de Original Skunk met Citral te mixen, en creëerde daarmee een uiterst verrukkelijke soort.

Al na acht weken bloeitijd is het tijd om de toppen te oogsten. Nodig je vrienden uit, en maak er een feestje van! Binnenshuis zal je ongeveer 800g/m², en buiten 800g/plant oogsten van deze geweldige Lemon Skunk magie. Greenhouse Seeds raadt aan de LST en ScrOG methodes te gebruiken voor deze gecultiveerde plant, door z'n druivenstok-achtige groei. Houd in gedachten dat de Lemon Skunk extreem aromatisch is. Vraag je je af: "Moet ik de geur maskeren?" Ja, dat moet je zeker doen. Gebruik een koolstof- of ozonfilter, dat zou het moeten verhelpen.

Deze geweldige wiet bestaat uit 50% indica en 50% sativa genetica. Je kunt een volle, smakelijk high verwachten, die zich afspeelt in je hoofd, je lichaam en je ziel. De THC-waardes van 19.12% creëren levendige highs. Als je houdt van perfecte spirituele soorten, dan is Lemon Skunk hier om je van dienst te zijn. Of je nou naar een feestje gaat of aan het relaxen bent thuis, Lemon Skunk zal de ervaring versterken.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds