Orange Bud (Dutch Passion)

Deze zeer krachtige Skunk variant is zorgvuldig geselecteerd uit jaren '80 Skunk genetica en is werkelijk waar een uitmuntend meesterwerkje vaardig kweken, zelfs als je alle hedendaagse strains meetelt. Waarom kweek je af en toe niet iets authentiek, iets "old-school"? Orange Bud overtuigt niet alleen door adembenemende, prachtige wiet, maar ook door topkwaliteit smaak en kracht!

Genetica Sativa dominant
Ouders 100% Skunk
Bloeitijd 7.5 weken
THC% 16.5%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Orange Bud: Klassieke Skunk, rechtstreeks uit de jaren tachtig

Orange Bud is zo'n klassieker en zo legendarisch, dat alle ganja veteranen welbekend zijn met haar enorme klasse. Deze soort is een 100% Skunk, rechtstreeks uit de jaren '80. Orange Bud heeft veel prijzen gewonnen, maar heeft ook de harten van vele stoners veroverd. Deze wiet is prachtig; de aroma's, de smaken, ze heeft het allemaal. Als je wil genieten van old-school genetica en een ongelooflijk erfgoed, moet je Orange Bud onmiddellijk zaaien.

ORANGE BUD - EFFECTEN EN GENETICA

Vanwege het Skunky erfgoed mag een klassieke, old-school, cerebrale high worden verwacht. Diepe overpeinzingen zijn een gegeven wanneer Orange Bud wordt gebruikt. Happy gevoelens zullen de gebruiker omringen als een warme, pluizige deken. Cannabis veteranen genieten al tientallen jaren van deze perfectie en het ziet ernaar uit dat dit niet snel zal veranderen. Deze spectaculaire soort is sativa dominant, met aanzienlijke THC-niveaus, ongeveer 16,5%. Ze is dus zeker krachtig en beginnende gebruikers moeten rustig aan beginnen en de agenda een aantal uren leeg houden.

ORANGE BUD - ONTWIKKELING

Zowel binnen- als buitenkwekers kunnen zich verheugen op een fatsoenlijke oogst. Deze variant is perfect voor de "sea of green" kweekmethode. Orange Bud zal een gemiddelde hoogte bereiken. Maar eerlijk gezegd zullen de meeste kwekers Orange Bud in hun tuintje zetten vanwege het erfgoed en de spectaculaire kwaliteit, en niet zozeer de nadruk leggen op een enorme productie. De bloeiperiode is vrij kort, want na ongeveer 7,5 week kan ze al worden geoogst. Hierdoor is ze ook geweldig voor koudere klimaten omdat de bloeiperiode is voltooid voor de vorst inzet.

ORANGE BUD - AROMA'S EN SMAKEN

De geuren die door Orange Bud worden uitgestraald, mogen best luxueus worden genoemd. De mix tussen nectarine-, citroen- en sinaasappelaroma's leidt tot absolute perfectie en is een genot voor de smaakpapillen. Skunky soorten staan bekend om hun intense aroma's en dat is ook precies wat je mag verwachten van Orange Bud, maar dan met een citrus-achtige twist. Als je cannaboter wil maken om te verwerken in zoete fruittaarten, is dit DE soort om mee te bakken en "baked" mee te worden.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion