Skunk 11 (Dutch Passion)

Skunk #11, geprezen als een van de bestverkopende cannabis soorten van Dutch Passion, is een ware legende in de Skunk wereld. Ze heeft dan ook alles mee: Beproefde kwaliteit, onfeilbare en eenvoudige teelt, weerstand, extra grote oogsten, een traditioneel pittige smaak en een extreem ontspannen geestelijk en lichamelijke stone. Skunk #11 heeft een bloeiperiode van grofweg 9 weken.

Genetica Sativa dominant
Ouders Skunk 11
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Skunk 11: Deze Skunk is de meest populaire ganja ooit

Skunk 11 is een buitengewone Skunk, aangeboden door Dutch Passion. Ze is een ware bestseller, simpelweg omdat ze alles mee heeft: De perfecte high, spirituele sensaties, ideale groei en grote hopen pure magie. Wereldwijd hebben ganja connaisseurs ontdekt dat deze pracht andere Skunk varianten op alle niveaus verslaat. De ongebreidelde kracht van Skunk 11 maakt van haar een soort waar niet mee te spotten valt.

SKUNK 11 - GENETICA EN EFFECTEN

Het erfgoed van deze Skunk soort blijft een raadsel, hoewel we met zekerheid kunnen beweren dat de voorouders van deze dame krachtig waren. Deze sativa-dominante schoonheid genereert opwekkende, maar relaxte vibes. Skunk 11 houdt ervan de spieren en het bewustzijn te ontspannen en de gebruiker te voorzien van vrolijke en opgewekte gedachten. Het THC niveau is "gemiddeld" te noemen; de high is niet afmattend en dagelijkse taken kunnen gewoon worden volbracht, maar dan wel met een extra creatieve boost.

SKUNK 11 - ONTWIKKELING

Na een bloeiperiode van ongeveer 9 weken, is Skunk 11 klaar voor de oogst. Zowel binnen als buiten zullen de opbrengsten absoluut spectaculair zijn. Tijdens de laatste fases van de bloei, zal de kweker ademloos toekijken in zijn ganja tuin, die tot de rand is gevuld met verrukkelijke, met kristal bedekte toppen. Skunk 11 wordt gemiddeld groot en dat is ideaal voor kleinere ruimten. Ze is vrij goed bestand tegen schimmels en andere hinderlijke ellende, zoals ziektes en ongedierte. Buitenboeren moeten de maand oktober omcirkelen op hun kalender, want dat is de maand waarin Skunk 11 wordt geoogst.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion