Dark Delight (Dutch Passion)

Dark Delight is een van de sterkste, indica dominante cannabis varianten op de markt. Milde psychedelische effecten kunnen ook worden gevoeld, dankzij de enorme kracht van de prachtige bloemen. In sommige gevallen kan het sterke, narcotische en ontspannende effect helpen chronische pijn te behandelen. De hasj herinnert oldschool kwekers aan de eersteklas hasj uit de jaren '80. Klinkt zalig!

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Dark Delight
Bloeitijd 9 weken
THC% 15%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dark Delight: Klinkt als een duistere soort, maar is echt een genot

Dark Delight van Dutch Passion is een krachtige plant; ze veroorzaakt sterke en prachtige highs. Sinds deze soort aan het licht kwam in 2012, wordt ze beschouwd als een ware kampioen. De indica dominantie is sterk aanwezig en de hoogwaardige toppen zijn absoluut spectaculair. Dark Delight is zeer geschikt voor ervaren kwekers die houden van unieke en intrigerende highs.

DARK DELIGHT - GROEI EN AROMA'S

De opbrengsten zijn prima. Zowel buiten- als binnenkwekers kunnen een overvloed aan toppen verwachten. Dark Delight wordt niet groot, perfect voor beginnende kwekers en beperkte ruimten. De bloeiperiode duurt slechts 9 weken. Nadat de plant is geoogst en uitgehard, komen de wiet aroma's tot uiting, die de gebruiker betoveren. Ook kun je hasj-achtige geuren verwachten van Dark Delight - ze ruikt als de beste hasj uit de jaren '80.

DARK DELIGHT - GENETICA EN EFFECTEN

Dutch Passion heeft een aantal indica-dominante varianten gekruist om deze schoonheid te creëren. Ze is een 75% indica en 25% sativa soort geworden. Na het hit Dark Delight, zijn de lichamelijke stoned gevoelens zeer aanwezig. Als je op zoek bent naar een kalmerende soort waarbij je normaal kunt functioneren, dan bevelen we je deze soort niet aan. De highs doen je aan de bank kluisteren; perfect om thuis te ontspannen en het rustig aan te doen. Het THC-gehalte is 15%, wat meevalt, hoewel het in combinatie met andere cannabinoïden harder aan kan komen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion