PolarLight 3 (Dutch Passion)

PolarLight #3 van Dutch Passion is een verbeterde versie van PolarLight en combineert de genetica van een rasechte Dutch Haze en een sativa dominante auto. Het resultaat is een strain met een zeer sterke, trippy, cerebrale rush in het hoofd, gecombineerd met de citrus- en pepersmaak van een hoogwaardige Haze. PolarLight #3 vraagt 10 weken van zaadje tot oogst en produceert tot 150g/plant.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Dutch Haze x sativa auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 50-150g/plant
Hoogte (binnen) 70-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

PolarLight 3: Sativa-dominante autoflower die de geest verlicht

Vind verlichting! Dutch Passion nam de taak op zich om de originele PolarLight soort te verbeteren. Na een nauwkeurig proces van stabilisatie, selectie en hybridisatie, zag PolarLight 3 het levenslicht. Deze ongelooflijke soort voorziet haar onderdanen van een heerlijke high en schitterende sensaties. Als je verlichting zoekt, zal het aansteken van PolarLight 3 de klus klaren.

POLARLIGHT 3 - GENETICA EN EFFECTEN

Deze uitmuntende plant bestaat uit een Dutch Haze soort en een sativa-dominante autoflower. De Haze genetica zijn afkomstig van de "Haze Brothers" die de beste sativa landrassen hebben gemixt, afkomstig uit Zuid-India, Zuid-Amerika en Thailand. In de jaren '70 baanden deze Haze varianten zich een weg naar Amsterdamse cannabis tuinen en zo is Dutch Haze ontstaan. PolarLight 3 is sativa dominant en wekt dus verbluffend opwekkende highs op. Sensaties van zelfvertrouwen en euforie zijn niet ongewoon na gebruik van deze soort.

POLARLIGHT 3 - ONTWIKKELING EN SMAKEN

PolarLight 3 heeft ongeveer 10 weken nodig om haar levenscyclus te voltooien, van zaad tot oogst. Binnenkwekers zien ongeveer 50-150g/plant met kristal bedekte toppen. Buiten kan van deze schoonheid een gemiddelde oogst worden verwacht. Deze soort bevat veel THC en CBD, wat een vrij zeldzame eigenschap is voor een autoflower. Daarnaast is ze ook goed bestand tegen ongedierte en dus perfect voor beginners. Kwekers zullen gemiddeld grote planten zien als ze PolarLight 3 kweken. De verrukkelijke citrus- en pittige Haze smaken zullen goed te merken zijn, zodat ook de zintuigen worden verwend.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion