The Ultimate (Dutch Passion)

The Ultimate van Dutch Passion werd gemaakt met een doel in gedachten: Een cannabis strain kweken die grote oogsten produceert van connaisseur niveau en dat is precies wat je krijgt. Verwacht snelle groei, weinig onderhoud en grote hopen wiet die een lichamelijke en geestelijke high opwekken. Ze is absoluut de ultieme all-star voor beginners en veteranen. The Ultimate bloeit in 9 weken.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders The Ultimate
Bloeitijd 8-10 weken
THC% 20%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 60-75cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

The Ultimate: De ultieme soort, luid en duidelijk!

Dutch Passion was behoorlijk rechtdoorzee toen ze een van hun geweldige soorten doopten als "The Ultimate". Ganja liefhebbers over de hele wereld staan versteld van de high die door de bloemen van deze plant wordt opgewekt. The Ultimate is de ultieme soort: Ze produceert fatsoenlijke opbrengsten, heeft een veerkrachtige structuur en produceert weelderige toppen die een krachtige high opwekken. Ze is alles wat je maar zou kunnen wensen van een solide cannabis soort.

THE ULTIMATE - ONTWIKKELING

Zowel binnen- als buitenkwekers ontvangen flinke hoeveelheden toppen bij het kweken van The Ultimate. Ze is wel hongerig, dus verwen haar met aanzienlijke hoeveelheden voedingsstoffen. Binnen zal The Ultimate vrij klein blijven, ongeveer 60-75cm, waardoor het ondersteunen van de takken niet nodig is, tenzij je natuurlijk een fenotype ontdekt die uitgroeit tot een monsterlijke mutant! Buitenkwekers zien ook kleine planten, wat perfect is als discretie van belang is.

THE ULTIMATE - EFFECTEN

Met 50% indica en 50% sativa genetica, zal The Ultimate een perfect afgeronde high opwekken. Het THC-percentage bedraagt 20%, wat haar extreem krachtig maakt. Beginners moeten daarom beginnen met zeer kleine hoeveelheden. Na een paar trekjes zal je perspectief op de realiteit veranderen. Dankzij de opwekkende sensaties die geleidelijk overgaan in een ontspannende, spirituele high zal je in staat zijn diep in je eigen bewustzijn te duiken. Als je houdt van etherische verkenningen, zal The Ultimate aan je behoeften voldoen.

THE ULTIMATE - GENETICA

Het erfgoed van deze uitmuntende soort blijft geheim. Dutch Passion heeft simpelweg een aantal van de beste soorten geselecteerd, gestabiliseerd en gehybridiseerd om de meest ultieme cannabisplant te kunnen produceren. De kwekers hebben de nadruk gelegd op het ontwikkelen van een gemakkelijk te kweken plant, perfect voor beginners, die de gebruiker verwent met enorme opbrengsten, een overvloed aan hars en een fantastische high.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion