AutoDurban Poison (Dutch Passion)

Zoals de naam al suggereert, is AutoDurban Poison van Dutch Passion de autoflowering versie van haar naamgenoot. Ze groeit snel, levert een grote oogst en produceert een kalmerende, maar toch opwekkende high. Ze presteert buiten opvallend goed en is bestand tegen ziektes en ongedierte, maar doet het binnen ook prima. AutoDurban Poison ontwikkelt zich binnen 10-11 weken van zaadje tot oogst.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 80-100cm
Opbrengst (buiten) 100+g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 31.00
3 zaden € 31.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Durban Poison:Autoflowering metamorfose van een legendarische Zuid-Afrikaanse sativa

Deze soort heeft haar naam te danken aan de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban. Ed Rosenthal stabiliseerde en hybridiseerde de beste Durban sativa's in de jaren '70. De genetica kwamen in Amsterdam terecht waar Durban cannabis geïntroduceerd werd bij het grotere publiek. De creatie van Durban Poison was onmiddellijk een doorslaand succes. Dutch Passion besloot een autoflowering versie te maken en zo kwam het dat Auto Durban Poison het levenslicht zag.

AUTO DURBAN POISON - EFFECTEN EN THC

Deze sativa perfectie wekt een luxueuze high op; vredige en gelukkige gedachten zullen je geest overspoelen. Na de consumptie van Auto Durban Poison word je vanzelf verliefd op de overheerlijke smaak en het aroma. Dankzij het gemiddelde THC-niveau wekt Auto Durban Poison een functionele high op die perfect is voor de dagelijkse ondernemingen en taken waarbij motivatie en zelfvertrouwen nodig is. Deze spectaculaire soort wordt feminized geleverd, waarmee de productie van toppen wordt verzekerd.

AUTO DURBAN POISON - OPBRENGST EN ONTWIKKELING

Er mag een flinke opbrengst worden verwacht. Binnen zal Auto Durban Poison ongeveer 75-100g/plant produceren met verrukkelijke toppen. Buiten kan de opbrengst zelfs ruim 100g/plant bedragen. Het is belangrijk op te merken dat hydro-kwekers deze opbrengst nog kunnen verbeteren. Deze plant wordt ongeveer 80-100cm hoog en is dus een kleine, maar prachtige plant met een struikachtige structuur.

Na 10-11 weken zal Auto Durban Poison haar levenscyclus voltooien, van zaad tot oogst. De verrukkelijke toppen, gevuld met terpenen, zullen worden bedekt met een dikke deken met kristallen. De vegetatieve fase duurt iets langer bij deze soort, maar hierdoor kan Auto Durban Poison ook flinke oogsten produceren.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion