Shaman (Dutch Passion)

Shaman van Dutch Passion is een bruisende outdoor cannabis strain waarvan de genetica terug dateren tot de jaren '80. Ze is de mix van de beroemde Purple #1 x geheime Skunk, wat resulteerde in een sierlijk uitziende schoonheid die paars kleurt tijdens de bloei. Shaman produceert een zoete, aardse, houtachtige rook die een spiritueel verheffende, sativa high opwekt.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Purple#1 x Skunk
Bloeitijd 7.5 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Shaman: Verwacht een buitengewone sjamanistische ervaring

Dutch Passion heeft de ultieme soort gecreëerd voor degenen die op zoek zijn naar sjamanistische ervaringen. Shaman is haar naam. Deze buitensoort produceert opvallende, paarse toppen, en fabriceert heerlijke, skunky geuren. De genen van deze soort gaan terug naar de jaren '80. Het heeft jaren, zelfs decennia, geduurd om de beste varianten te selecteren en te stabiliseren om Shaman te creëren.

SHAMAN - EFFECTEN EN GENETICA

Deze soort is afkomstig van de klassieke Purple #1 soort, die is gekruist met een geheime Skunk variant. Het resultaat is Shaman, die er klaar voor is om het collectieve bewustzijn te verheffen. Als je de mentale troep, afkomstig van ons drukke leven, wilt verjagen, dan is Shaman de geschikte schoonmaker die de alledaagse sleur verdrijft. Het THC-gehalte wordt als "medium" beschouwd, zodat je niet helemaal losraakt van de fysieke werkelijkheid.

SHAMAN - GROEI

Buiten en binnenkwekers kunnen aanzienlijke opbrengsten verwachten van deze mystieke soort. Dutch Passion heeft deze variant gekweekt om bestand te zijn tegen koudere buitenklimaten. De beste fenotypen, met korte bloeicycli van ongeveer 7,5 weken, zijn geselecteerd om deze perfectie tot stand te brengen. Shaman volgroeit voordat de vorst aantreedt.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion