AutoXtreme (Dutch Passion)

AutoXtreme van Dutch Passion is een autoflowering soort die in samenwerking met Dinafem is gemaakt. Beide zadenbanken hebben keihard gewerkt en selectief gekweekt met Dutch Passions Outlaw om deze schoonheid te creëren. En ze is een absoluut succes: AutoXtreme produceert indrukwekkende oogsten van sativa dominante toppen en beëindigt haar levenscyclus in 10-12 weken.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Amnesia x Super Haze x ruderalis
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 1.5m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

AutoXtreme: Samenwerking van Dutch Passion en Dinafem met een extreem resultaat

Na een 2 jaar durende samenwerking met Dinafem, bracht Dutch Passion AutoXtreme uit. Samenwerkingen tussen gerenommeerde zaadbanken zijn relatief zeldzaam in de zaadindustrie. Zowel Dutch Passion als Dinafem waren vastbesloten om de meest kwalitatieve autoflowering soort ooit te maken. Daarom besloten ze om hun krachten te bundelen. Na het mengen van Amnesia, Super Haze en ruderalis-genetica, en 2 jaar van stabiliseren en selecteren van de juiste genetica, kwam AutoXtreme aan het licht.

Na ongeveer 10-12 weken, is AutoXtreme klaar voor de oogst. Ja, dat is relatief lang voor een autoflowering soort, maar de opbrengsten en eersteklas highs compenseren dit. De bloeiperiode mag nooit worden gehaast; dat is een beginnersfout. Toppen hebben tijd nodig om te rijpen en de juiste cannabinoïden te genereren voor een ultieme ervaring. Zowel binnen als buiten zullen kwekers een overvloed aan toppen koesteren. Deze plant kan ongeveer 150 cm lang worden, wat zeer ongebruikelijk is voor autoflowering soorten. Meestal bereiken ze ongeveer 80 cm in de hoogte.

AutoXtreme is bijna als een normale fotoperiode plant, met autoflowering kenmerken. Met het middelmatige THC-gehalte, kan men matige highs verwachten. Het consumeren van deze soort zal niet leiden tot slopende sensaties, men kan nog steeds verdergaan met hun dag. Deze Amnesia en Super Haze mix is ​​uiteraard Sativa dominant, en genereert een verheffend gevoel. Als men over het leven en het bestaan wilt nadenken, zal deze cultivar dienen als de ultieme katalysator.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion