AutoBrooklyn Sunrise (Dutch Passion)

AutoBrooklyn Sunrise van Dutch Passion combineert "Brooklyn" Diesel x AK-47 in een zeer uitgesproken en unieke strain. Dankzij deze beroemde genen is ze extreem krachtig en heeft ze een sterke, pittige smaak. Ze wekt onmiddellijk een sterke, euforische high op, wat haar een prima strain maakt om de dag mee te beginnen, vandaar de naam. AutoBrooklyn Sunrise vraagt 11 weken van zaad tot oogst.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Diesel x AK-47 x Auto
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Brooklyn Sunrise: Rise and shine, Brooklyn Sunrise is hier!

Auto Brooklyn Sunrise, rechtstreeks uit de Big Apple, ontwikkelt spectaculaire toppen waarvan de kristallen schitteren als heldere neonlampen. Dutch Passion heeft veel passie en toewijding gestoken in de ontwikkeling van deze soort.

AUTO BROOKLYN SUNRISE - GENETICA

Het erfgoed van deze soort is al noemenswaardig. Een speciaal East Coast "Brooklyn" Diesel fenotype werd gebruikt vanwege de harsachtige kenmerken en intense aroma's. Oorspronkelijk is Diesel afkomstig van Chemdog genetica, die werden ontwikkeld en gestabiliseerd in New York voor optimale productie van "brandstof". Dutch Passion besloot een volledig New Yorkse hybride te maken, dus AK-47 werd aan de mix toegevoegd, die rechtstreeks uit upper New York afkomstig is. Na de toevoeging van autoflowering genetica kwam dan eindelijk de zon op voor Auto Brooklyn Sunrise.

AUTO BROOKLYN SUNRISE - EFFECTEN & SMAKEN

Auto Brooklyn Sunrise's indica en sativa genetica zorgen voor een schitterende, allround high. Dutch Passion raadt Auto Brooklyn Sunrise aan als de ideale "wake-n-bake" soort, vandaar de naam. Opwekkende en stimulerende vibes zullen direct inslaan en de gebruiker perfect voorbereiden op de dag die voor hem ligt. De smaken en aroma's zijn ook al extreem krachtig. Bij het betreden van de kweekruimte zal de brandstofgeur hard inslaan en zodra de bloemen worden gerookt, zullen de pittige smaken duidelijk merkbaar zijn. Deze soort bevat een gemiddeld hoog THC-percentage, dus na gebruik kan er nog steeds worden gefunctioneerd.

AUTO BROOKLYN SUNRISE - ONTWIKKELING

Na ongeveer 10-11 weken is Auto Brooklyn Sunrise klaar voor de oogst. Bij autoflowering varianten worden altijd de weken van zaad tot oogst geteld. Verwacht zowel binnen als buiten een flinke opbrengst, afkomstig van gemiddeld grote planten. Auto Brooklyn Sunrise is een sterke en veerkrachtige plant, die de vibe van Brooklyn op perfecte wijze gevangen heeft.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion