1 - Copa Río de Janeiro (Most Potency) 2012
1 - Copa Río de Janeiro (Most Flavor) 2012
1 - Copa Cannabiscafé (Most Potency) 2012
1 - Masters Córdoba (Outdoor) 2011
1 - Copa del Mar 2011
1 - Copa Del Plata (Outdoor) 2009
2 - Copa C.A.B.A. (Indoor) 2014
2 - Copa Del Plata (Indoor) 2013
2 - Masters Córdoba (Outdoor) 2011

Desfrán (Dutch Passion)

Desfrán heeft indruk gemaakt door 9 cannabis prijzen te winnen. Respect! Deze strain is een kruising van Destroyer met Destroyer. De genetische achtergrond gaat terug naar beroemde landrassen zoals Mexican Oaxaca, Colombian Punto Rojo and Meao Thai. De "Meesterbreinen" bij Dutch Passion hebben zichzelf overtroffen met Desfrán. Bloeiperiode van 9-10 weken. Zeer geschikt voor SCROG. 100% Sativa!

Genetica 100% sativa
Ouders Destroyer x Destroyer
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Copa Río de Janeiro (Most Potency) 2012
1 - Copa Río de Janeiro (Most Flavor) 2012
1 - Copa Cannabiscafé (Most Potency) 2012
1 - Masters Córdoba (Outdoor) 2011
1 - Copa del Mar 2011
1 - Copa Del Plata (Outdoor) 2009
2 - Copa C.A.B.A. (Indoor) 2014
2 - Copa Del Plata (Indoor) 2013
2 - Masters Córdoba (Outdoor) 2011
Beschrijving
Beschrijving

Desfrán: Deze 100% sativa soort is 9 keer bekroond

Eerlijk gezegd behoort Desfrán niet tot de standaard wietsoorten. Deze soort heeft namelijk 9 prijzen in de wacht gesleept, waarvan maar liefst zes eerste prijzen! Deze perfecte sativa stamt af van speciale landrassen, die met veel passie zijn gestabiliseerd en gehybridiseerd. De highs zijn...Waaauuuw! Er zijn geen woorden om de opgewekte sensaties van Desfrán te beschrijven. De ontwikkeling is onberispelijk en de opbrengsten uitmuntend. Vergeef onze lofzang, maar Desfrán verdient alle eer die we haar geven.

DESFRÁN - GENETICA

Deze soort stamt af van klassieke landras sativa's, zoals Mexican Oaxaca, Colombian Punto Rojo en Meao Thai. Alberto, een Argentijnse gast en mede-eigenaar van Haze Magazine, transporteerde deze genetica zodat het in handen kwam van de kwekers bij Dutch Passion. Het is onnodig te zeggen dat hij dol is op zijn sativa's. Deze landrassen werden gecombineerd in "Destroyer", die vele malen werd terug gekruist voordat Desfrán het levenslicht zag. Deze soort is 100% sativa! Elke purist zal warmlopen voor deze soort.

DESFRÁN - ONTWIKKELING EN EFFECTEN

Het THC-niveau is hoog; er is een overvloed aan schitterende kristallen, die de prachtige lichtgroene kleuren keurig bedekken. Vanwege het zuivere sativa erfgoed van Desfrán, kunnen uitmuntende en opwekkende highs mogen verwacht. Na het gebruik van deze soort, ben je zo high als de welbekende papegaai! De bloeiperiode duurt ongeveer 9-10 weken. Als de toppen eerder worden geoogst, kan een meer opwekkende en energieke high worden verwacht. Als een meer relaxte vibe gewenst is, moeten de toppen de tijd krijgen om volledig te rijpen. Zowel binnen- als buitenkwekers zien grote bergen met toppen, omdat de planten relatief groot zullen worden. Plan het gehele project voor het zaaien, om te verzekeren dat je de hoogte ook daadwerkelijk kan beheersen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion