Orange Hill Special (Dutch Passion)

Orange Bud en Californian Orange zijn door Dutch Passion gekruist om een hoogproductieve, struikachtige en extreem krachtige skunk variant te maken. De toppen ontwikkelen veel oranje haren, dankzij een kweekproces wat 6 generaties heeft geduurd. Orange Hill is zeer stabiel en vrij klein. Ze bevat echter ZEER VEEL THC, verantwoordelijk voor een torenhoge "Up-High" en een ontspannende stone.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Orange Skunk
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Orange Hill Special: De ultieme orange genetica, in cannabis format

Dutch Passion creëerde de ultieme orange variant: Orange Hill Special. De kweker hybridiseerde de populaire Orange Bud met Californian Orange. Na 6 generaties selecteren en stabiliseren van de correcte feno's, zag Orange Hill Special het levenslicht. Deze soort is extreem krachtig en wekt een high op van topklasse. De kweker die deze soort ontwikkelde, was wederom in staat een winnaar aan zijn repertoire toe te voegen, nadat hij ook al aan de wieg stond van Power Plant, The Ultimate, Skunk #11, Euforia en Master Kush.

ORANGE HILL SPECIAL - EFFECTEN

Deze perfect gebalanceerde 50% indica en 50% sativa soort wekt een goed gebalanceerde high op. Na consumptie, zullen opwekkende gevoelens opkomen, die een lach produceren van oor tot oor. Tijdens de high zal er een geleidelijke verschuiving merkbaar zijn naar het indica-rijk van verdoving en ontspanning. Orange Hill Special bevat een THC-percentage van 21% en dus zouden beginners heel voorzichtig te werk moeten gaan.

ORANGE HILL SPECIAL - ONTWIKKELING EN GENETICA

Zowel binnen- als buitenkwekers kunnen een gulle oogst tegemoet zien. In een perfecte omgeving kan tot 450g/plant worden behaald en soms zelfs nog meer! Deze plant blijft relatief kort en struikachtig; Orange Hill Special wordt ongeveer 100cm hoog, zowel binnen als buiten. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 8-9 weken en het is belangrijk de bloei niet te overhaasten, anders zullen de toppen niet perfect Orange-achtig worden. Dutch Passion heeft door de jaren heen veel orange varianten geproduceerd, maar deze mag absoluut de winnaar heten voor de beste Orange soort ter wereld.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion