1 - High Life Holland 2008

Frisian Dew (Dutch Passion)

Frisian Dew, de kruising van Super Skunk x Purple Star is een bekroonde outdoor cannabis soort die net zo beroemd is om haar betoverende, paarse uiterlijk als haar uitmuntende kweekeigenschappen en sterke high. Deze 50/50 hybride kan in relatief korte tijd een flinke oogst leveren. Ze is ook enorm bestand tegen schimmels en ziekten. Frisian Dew bloeit in 7,5 week.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Super Skunk x Purple Star
Bloeitijd 7.5 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Life Holland 2008
Beschrijving
Beschrijving

Frisian Dew: Een van de populairste soorten van Dutch Passion

Dutch Passion is zeer trots op de Frisian Dew. Het heeft ongeveer 20 jaar geduurd om het perfecte fenotype te krijgen, die je voorziet van stelselmatige royale opbrengsten en betrouwbare groei. Haar schoonheid is adembenemend; je kunt uren gebiologeerd zitten staren naar haar magnifieke toppen. De toppen zijn van zeer hoge kwaliteit, en ganja liefhebbers over de hele wereld hebben haar legendarische status beaamd.

FRISIAN DEW - GROEI

Binnen en buitenkwekers zullen een overvloed aan toppen oogsten van hun Frisian Dew planten. We hebben het over XXL opbrengsten! Zorg ervoor dat de kweek en uithardingsruimte groot genoeg is. Na slechts 7.5 bloeiweken is Frisian Dew klaar voor de oogst. Buiten kwekers in koudere klimaten zouden deze soort zeker moeten overwegen. Buiten, tegen het einde van september of in het begin van oktober, moet Frisian Dew worden geoogst. Ze kan relatief groot worden. Als je haar binnen kweekt, dan zijn ScrOG- en topping-methoden een must. Ze is ook goed bestand tegen schimmel en ziekten.

FRISIAN DEW - GENETICA EN EFFECTEN

Deze spectaculaire soort is afkomstig van een Super Skunk vrouwtje en een Purple Star mannetje. Dutch Passion heeft beide soorten gekruist gedurende de afgelopen 20 jaar. In de laatste 3 jaar hebben ze zich gefocust op het Frisian Dew fenotype, met alle eigenschappen waar een ganja kweker om vraagt. De toppen zijn lichtpaars en bedekt met heerlijke hars, versierende kelken en prachtige suikerbladeren. Frisian Dew bestaat voor 50% uit sativa en voor 50% uit indica, waardoor je een veelzijdige high kunt verwachten.

  • Top 7 Coffeeshops Van Amsterdam

    De mooie stad Amsterdam heeft veel bezienswaardigheden. De cannabiscultuur met de door de stad gedoogde coffeeshops is daarbij een supermagneet. Er zijn met name 7 coffeeshops die je echt eens moet bezoeken.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion