Master Kush (Dutch Passion)

De genetica van Master Kush zijn afkomstig uit de hoge bergen van de Hindu Kush in Afghanistan, wat haar een compacte, stevige en vergevingsgezinde plant maakt. Verwacht extreme kracht en soepelheid, aardse aroma's met vleugen citrus en een weerstand tegen spint van deze eenvoudig te klonen strain. Zeer geschikt voor "stealth-teelt" door verminderde geurproductie.

Genetica Indica-dominant
Ouders Master Kush
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 15-18%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.95
€ 34.95
3 zaden € 34.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Master Kush: Ontmoet de meester van de indica soorten

Kush soorten vormen de top van indica varianten. Met grote vastberadenheid om hun zaad portfolio uit te breiden, is Dutch Passion naar Afghanistan afgereisd en hebben ze het Hindoekoesj gebergte beklommen, om inheemse cannabis soorten te ontdekken. Als een zaadbank besluit om bergen te beklimmen, simpelweg om de cannabis gemeenschap te voorzien van de beste wiet, dan verdienen die kwekers enorm veel aanzien!

MASTER KUSH - GROEI EN SMAKEN

De bloeiperiode duurt ongeveer 8.5 weken. Master Kush is ontwikkeld om zeer sterk en veerkrachtig te zijn; ze gedijt in de meeste gebieden. Beginnende kwekers zouden moeten proberen om deze schoonheid te kweken. Ze is erg vergevingsgezind als je een foutje maakt. Zowel binnen als buitenkwekers kunnen gemiddelde oogsten verwachten. De toppen worden groot en compact; je moet de luchtvochtigheid laag houden om schimmel te voorkomen. Master Kush wordt niet groot, dus als verborgenheid van belang is, hoef je je geen zorgen te maken over te grote planten.

Deze soort heeft talloze heerlijke smaken. Aardse aroma's zorgen voor een krachtige zintuiglijke ervaring, terwijl citrus smaken de smaakpapillen prikkelen. Master Kush is absoluut grandioos.

MASTER KUSH - GENETICA EN EFFECTEN

Deze indica-dominante voortreffelijkheid creëert kalmerende en ontspannen vibes die het bewustzijn binnendringen, en de geest openen. Ze voorziet je van nieuwe inzichten over zaken terwijl ze je spieren ontspant.

Master Kush is een inteelt soort, afgeleid van een pure Kush landsoort. Het THC gehalte ligt ergens tussen de 15-18%, dus ze is vrij krachtig. Deze soort wordt niet voor niets Master Kush genoemd - ze is veel puurder en spiritueler dan de meeste andere Kush varianten.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion