1 - Spannabis Champions Cup (Outdoor) 2015

The Edge (Dutch Passion)

The Egde won de 1ste prijs op de Spannabis Champions Cup 2015. Deze strain is absoluut professioneel als het gaat om de productie van sativa dominante cannabis van de HOOGSTE kwaliteit. THC niveaus van 17% zijn heel normaal. 75% sativa genen rekken de plant uit, terwijl het typische Skunk uiterlijk behouden blijft. Dit is hoogproductief, genetisch materiaal die gulle oogsten levert, overal!

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders The Edge
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 17%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 26.00
3 zaden € 26.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Spannabis Champions Cup (Outdoor) 2015
Beschrijving
Beschrijving

The Edge: Skunky en Shiva vibes van Dutch Passion

Nee, Dutch Passion verkoopt niet de gitarist van U2, want dat is geen onderdeel van hun bedrijfsplan. The Edge is een zegevierende cannabis soort van aanzienlijk hoge kwaliteit, die een buitengewone high opwekt. In 2015 won The Edge the 1ste prijs op de Spannabis Champions Cup. Dutch Passion is er trots op om ganja liefhebbers over de hele wereld te voorzien van deze bijzondere plant.

THE EDGE - GENETICA EN EFFECTEN

Deze 75% sativa en 25% indica soort voorziet haar gebruikers van een voortreffelijke high. Na een aantal trekjes van The Edge zullen opwekkende en stimulerende vibes door lichaam en geest pulseren. De ouders van The Edge worden door Dutch Passion niet onthuld, maar er wordt wel vermeld dat old-school Skunk liefhebbers zullen genieten van deze soort en dat ze speciale Shiva vibes uitstraalt. Als je dus dol bent op Skunk, Shiva of andere hoogwaardige, old-school wiet, is The Edge waarschijnlijk perfect voor jou. Met een THC-niveau van 17%, die bij bepaalde fenotypes kan oplopen tot 21%, zal The Edge garant staan voor een krachtige high. Als "dagelijkse" functionaliteit van ondergeschikt belang is, moet je The Edge proberen.

THE EDGE - ONTWIKKELING

De planten zijn klaar voor de oogst na een bloeiperiode van slechts 8-9 weken. Binnen- en buitenkwekers mogen aanzienlijke opbrengsten verwachten van ongeveer 500g/m²; je zal bijna verdwijnen achter die berg met toppen! De ruimte tussen de internodes is vrij groot, waardoor de toppen meer ruimte hebben om te ontwikkelen. Over het algemeen zal The Edge een hoogte bereiken van 100cm, wat haar perfect maakt voor kleinere kweekprojecten. Buitenboeren kunnen in oktober de schaar pakken om The Edge te oogsten.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion