Pamir Gold (Dutch Passion)

5/5 (1 ratings)

Pamir Gold van Dutch Passion is een Himalayan hybride, die is afgereisd naar de Zwitserse Alpen voor een periode selectief kweken en klimaattraining. Het gevolg is een schoonheid die prachtig gedijt in het koude, Hollandse klimaat. Ze produceert een zoete, aardse, citrus-achtige rook die een kalmerende, lichamelijke en geestelijke high opwekt. Pamir Gold bloeit in 7 weken.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Pamir Gold
Bloeitijd 7 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1.5-1.8m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Pamir Gold: Recht uit de bergen van Tadzjikistan

Deze exclusieve strain is afkomstig van de westerse Himalaya van Tadzjikistan. Ganja-veteranen zijn dol op het kweken van zeldzame strains uit ongebruikelijke plaatsen, zoals Pamir Gold. Deze cultivar is een ware delicatesse; haar genetica zijn doordrongen van de frisheid van de Himalaya, wat de gebruiker een spectaculaire ervaring biedt. Dutch Passion is constant op zoek naar de beste strains om te voldoen aan de behoeftes van elitaire smoke-kringen van over de hele wereld.

PAMIR GOLD - GENETICA

Dutch Passion is naar Tadzjikistan gereisd op zoek naar speciale en zeldzame strains. Ze kwam terug met Pamir Gold-genetica van de beste fenotypen, gevonden in de bergrijke gebieden. Pamir Gold is een inteelt-strain, geselecteerd en gestabiliseerd in de Zwitserse alpen zodat ze koudere klimaten kan weerstaan. Dutch Passion is erin geslaagd om de strain te optimaliseren, en met een korte bloeiperiode van slechts 7 weken is Pamir Gold voordat de vorst start klaar om geoogst te worden.

PAMIR GOLD – EFFECTEN

Met 60% indica en 40% sativa-genen wekt Pamir Gold in elk opzicht een perfecte high op. Na gebruik dienen opbeurende en geconcentreerde sensaties zich aan, waarna de chille indica-vibes het overnemen. Op de top van een berg staan, krachtig en triomfantelijk…dat is waar Pamir Gold over gaat. De THC-gehaltes zijn gemiddeld, en de highs zullen je dan ook niet verzwakken.

PAMIR GOLD – GROEI

Zowel binnen- als buitenkwekers kunnen oogsten van gemiddeld formaat verwachten. Buitenshuis kan Pamir Gold tussen de 150-180cm hoog groeien. Om voor stabilisering te zorgen, moeten de stammen op een bepaalde manier ondersteund worden. Pamir Gold gedijt goed in koudere klimaten, alhoewel je moet beseffen dat de vochtigheidsgraad in koudere klimaten significant zakt. Het zou voor Pamir Gold’s kracht gunstig kunnen zijn om onder die omstandigheden voor extra vochtigheid te zorgen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion