1 - High Times Cannabis Cup 2000
3 - High Times Cannabis Cup 2001

Blueberry (Dutch Passion)

Blueberry van Dutch Passion is een old-school titaan die de tands des tijds doorstaan heeft en favoriet is onder connaisseurs. Ze is als basis gebruikt voor ontelbare moderne hybriden, die allemaal haar rijke smaak en krachtige, ontspannende high wilden nabootsen. Het is dan ook geen verrassing dat ze meervoudig bekroond is. Blueberry bloeit in 9 weken en produceert een respectabele oogst.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Blueberry
Bloeitijd 9 weken
THC% 19.5%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 33.00
3 zaden € 33.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2000
3 - High Times Cannabis Cup 2001
Beschrijving
Beschrijving

Blueberry: Een klassieke soort die indica vibes verspreidt over de wereld

Deze legendarische soort struint al tientallen jaren over deze aardbol. Blueberry, van Dutch Passion, werd ontwikkeld om indica liefhebbers te voorzien van een klassieke, lichamelijke high. Deze soort won in 2000 de 1ste prijs in de High Times Cannabis Cup. Het is dus onnodig te zeggen dat dit een echte kampioen is. Blueberry is een van die onberispelijke soorten die nooit uit de gratie zal raken. Veel soorten zijn met deze titaan gekruist om die speciale Blueberry touch toe te voegen.

BLUEBERRY - GENETICA EN EFFECTEN

Met 80% indica an 20% sativa genetica, zorgt Blueberry voor een couch-locking, lichamelijk stoned effect. De sensaties zijn uniek; verwacht een bepaalde lichamelijke buzz, die alleen door Blueberry kan worden geproduceerd.

BLUEBERRY - KWEEKEIGENSCHAPPEN

Na een bloeiperiode van slechts 9 weken kan Blueberry worden geoogst en de toppen uitgehard. De temperaturen moeten niet hoger stijgen dan 26°C tijdens de laatste weken van de bloei, anders zouden de terpenen wel eens kunnen verdampen, wat ten koste gaat van de fruitige bessenaroma's. Deze soort wordt gemiddeld hoog en een klassieke indica ontwikkeling kan worden verwacht. Veel kwekers van Blueberry zaaien meerdere zaden om de ultieme moederplant te kunnen vinden. Deze uitmuntende soort bezit sterke genetica die perfect zijn om klonen van te maken. De opbrengsten zijn gemiddeld, voor zowel binnen- als buitenkwekers. De toppen van Blueberry zijn van zo'n goede kwaliteit dat een ietwat bescheiden oogst prima getolereerd kan worden. De bloemkelken ontwikkelen prachtige, paarse tinten.

Blueberry wordt aangeraden voor kwekers met reeds wat ervaring. Maar met genoeg doorzettingsvermogen en toewijding kunnen ook beginnende kwekers goede resultaten behalen met deze soort van topklasse.

  • Top 10 Meest Populaire Cannabis Soorten

    Er zijn honderden soorten op de markt. Kwekers kunnen er echter maar een aantal proberen, tenzij je een enorme kweekruimte hebt. Hier vind je 10 soorten die de moeite van het kweken waard zijn.

  • Hoe Maak Je Zelf Hasj?

    Thuis hasj maken is een fluitje van een cent. Je hoeft maar weinig zaken aan te schaffen en soms zelfs helemaal niks! Hier lees je onze handleiding voor het maken van hasj.

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Blueberry belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blueberry - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dutch Passion